آلفا طب

همه چیز درباره خدمات

متخصص ارتوپدی در منزل

متخصص ارتوپدی در منزل با تکیه بر تجربه و دانش خود، به شما کمک می‌کند تا بیماری‌ها و آسیب‌های اسکلتی-عضلانی‌تان مثل: مشکلات استخوان‌ها، مفاصل یا عضلات را درمان کنید. این خدمات مخصوصاً برای سالمندان، افرادی که مشکل حرکتی دارند یا از درد مفاصل رنج می‌برند، بسیار مفید است.

شما می‌توانید بدون نیاز به خروج از خانه، به صورت شبانه روزی از معاینه دقیق، تجویز دارو، فیزیوتراپی در منزل و برنامه‌های توان‌بخشی شخصی‌شده بهره‌مند شوید تا به بهبودی هرچه سریع‌تر خود دست پیدا کنید. همین حالا قدم اول را بردارید و برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

خدمات متخصص ارتوپد در منزل

خدمات متخصص ارتوپد در منزل

خدمات متخصص ارتوپدی در منزل برای تشخیص، درمان و توانبخشی مشکلات اسکلتی و عضلانی به چند دسته تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از:

  1. بیماری‌های استخوانی
  2. بیماری‌های مفصلی
  3. بیماری‌های ستون فقرات
  4. بیماری‌های عضلانی
  5. بیماری‌های رباطی و تاندونی
  6. بیماری‌های مادرزادی و ناهنجاری‌های ارتوپدی
  7. آسیب‌های ورزشی
  8. عوارض مرتبط با افزایش سن

این دسته‌بندی از بیماری‌های ارتوپدی، تنها یک نمای کلی است و بسیاری از این مشکلات ممکن است با هم ترکیب شوند یا در طول زمان تغییر کنند. اگر مشکل خود را در لیست بالا نیافتید، با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

در ادامه، مشکلات فوق را بیشتر بررسی کرده و خدمات متخصص ارتوپدی در منزل را معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

1. بیماری‌های استخوانی

بیماری‌های استخوانی

این بیماری‌ها مربوط به استخوان‌ها و ساختارهای استخوانی هستند و شایع‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

شکستگی‌ها (Fractures):

شکستگی‌های استخوانی ممکن است به دلیل تصادف، آسیب‌های ورزشی یا بیماری‌های استخوانی رخ دهند که اگر فوراً برای درمان اقدام نکنید، ممکن است مشکلات جدی‌تری مانند ناتوانی در حرکت یا حتی عفونت‌های استخوانی پیش بیاید.

متخصص ارتوپدی با بهره‌گیری از روش‌های تشخیصی پیشرفته مانند تصویربرداری پزشکی و درمان‌هایی مانند جااندازی، گچ‌گیری، یا جراحی تثبیتی، شکستگی‌ها را درمان می‌کند. با مدیریت دقیق، بیمار به سرعت به حرکت و فعالیت‌های روزمره خود بازمی‌گردد.

در موارد این چنینی که نیاز به تصویر برداری وجود دارد نیز می‌توانید روی تخصص مرکز آلفاطب حساب کنید. ما در صورت نیاز، تجهیزات پزشکی، درمانی و تشخیصی را به همراه متخصص به منزل شما ارسال می‌کنیم.

استئوپروز (Osteoporosis):

پوکی استخوان باعث کاهش چگالی استخوان‌ها و افزایش شکنندگی آن‌ها می‌شود. این بیماری معمولاً بدون علامت است تا زمانی که شکستگی رخ دهد. متخصص ارتوپدی با استفاده از ابزارهای تشخیصی مانند سنجش تراکم استخوان و بررسی سابقه پزشکی، استئوپروز را شناسایی کرده و برنامه‌ای شامل دارودرمانی، تغذیه مناسب، و تمرینات فیزیکی برای تقویت استخوان‌ها ارائه می‌دهد.

تومورهای استخوانی:

تومورهای استخوانی مانند استئوسارکوم می‌توانند باعث درد، ضعف استخوان و حتی شکستگی‌های غیرمعمول شوند. این تومورها اگر به موقع شناسایی و درمان نشوند، ممکن است پیشرفت کرده و مشکلات بیشتری ایجاد کنند.

متخصص ارتوپدی با انجام آزمایش‌های پیشرفته، تصویربرداری و نمونه‌برداری، نوع تومور را شناسایی کرده و در صورت نیاز، جراحی برداشتن تومور یا درمان‌های مکمل مانند شیمی‌درمانی را توصیه می‌کند.

دیسپلازی استخوانی:

مشکلات رشد استخوان‌ها که می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های مادرزادی یا توسعه غیرطبیعی استخوان‌ها شود. اختلالات رشدی استخوان‌ها نه‌تنها باعث مشکلات ظاهری می‌شوند، بلکه ممکن است بر عملکرد مفاصل و حرکت فرد نیز تأثیر بگذارند.

در این بیماری که معمولاً از دوران کودکی شناسایی می‌شود. متخصص ارتوپدی با ارزیابی‌های بالینی و تصویربرداری، برنامه‌ای برای اصلاح ناهنجاری شامل جراحی یا درمان‌های حمایتی مانند بریس تجویز می‌کند. مداخلات به‌موقع می‌توانند از پیشرفت ناهنجاری و بروز مشکلات حرکتی پیشگیری کنند.

2. بیماری‌های مفصلی

نقش متخصص ارتوپد در منزل برای بیماری‌های مفصلی

هرگونه اختلال در مفاصل می‌تواند باعث دردهای شدید، تورم و محدودیت در حرکت شود. وقتی مشکلات مفصلی به وجود می‌آید، هر حرکت ممکن است به چالشی تبدیل شود؛ اما با اقدام به موقع و درمان‌های تخصصی، می‌توان از تشدید این مشکلات جلوگیری و به بهبود سریع‌تر مفاصل کمک کرد.

از جمله خدمات متخصص ارتوپد در منزل برای بیماران با مشکلات مفصلی عبارت‌اند از:

آرتروز (Osteoarthritis):

ارتروز به دلیل ساییدگی غضروف مفاصل رخ می‌دهد. متخصص ارتوپدی در منزل، با تشخیص دقیق از طریق معاینه فیزیکی و تصویربرداری، تغییرات غضروف و استخوان‌ها را شناسایی کرده و درمان‌های غیرجراحی مانند داروهای ضد التهابی و فیزیوتراپی را تجویز می‌کند.

در مراحل پیشرفته، تزریقات داخل مفصلی یا جراحی تعویض مفصل (آرتروپلاستی) ممکن است برای کاهش درد و بهبود عملکرد مفصل توصیه شود. تخصص ارتوپدی به جلوگیری از تخریب بیشتر مفصل کمک می‌کند و به فرد این امکان را می‌دهد تا به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهد.

روماتیسم مفصلی (Rheumatoid Arthritis):

این بیماری خودایمنی که باعث التهاب و تخریب مفاصل می‌شود، از طریق آزمایش‌های خون و تصویربرداری شناسایی شده و پزشک ارتوپدی در منزل، داروهای بیولوژیک و داروهای اصلاح‌کننده بیماری (DMARDs) را برای کاهش التهاب و پیشگیری از تخریب مفاصل تجویز می‌کند.

علاوه بر این، فیزیوتراپی و توان‌بخشی برای تقویت عضلات و بهبود حرکت مفصل‌ها توصیه می‌شود. در صورت نیاز، جراحی برای بازسازی مفاصل تخریب‌شده انجام می‌شود و این اقدامات تخصصی از پیشرفت بیماری جلوگیری می‌کنند و کیفیت زندگی بیمار را حفظ می‌کنند.

آرتریت عفونی (Infectious Arthritis):

این بیماری یک نوع عفونت در مفاصل است که می‌تواند باعث درد شدید و التهاب شود. پزشک ارتوپد در منزل با انجام آزمایش‌های خون و کشت مایع مفصلی عفونت را شناسایی کرده و برای درمان سریع، آنتی‌بیوتیک‌ها را تجویز می‌کند.

در موارد شدیدتر، جراحی برای تخلیه مایع عفونی از مفصل انجام می‌شود. پس از درمان، فیزیوتراپی به بازگرداندن عملکرد مفصل کمک می‌کند.

در موارد این چنینی که به انجام آزمایش نیاز است نیز می‌توانید از تخصص آلفاطب در ارائه خدمات پزشکی-درمانی در منزل بهره‌مند شوید. ما پرستاران و تجهیزات آزمایشگاهی را به منزل شما می‌آوریم تا در کمال آرامش مسیر درمان را طی کنید.

آرتریت نقرسی (Gout):

این بیماری نوعی آرتریت است که به‌دلیل تجمع کریستال‌های اسید اوریک در مفاصل ایجاد می‌شود. ویزیت متخصص ارتوپد در منزل برای این دسته از بیماران با تشخیص بالینی و آزمایش سطح اسید اوریک در خون شروع می‌شود و سپس پزشک داروهای ضد التهاب و کاهش‌دهنده اسید اوریک مانند آللوپورینول را برای درمان حملات نقرس تجویز می‌کند.

همچنین، آموزش درباره رژیم غذایی مناسب و پیشگیری از افزایش سطح اسید اوریک می‌تواند از حملات آینده جلوگیری کند. این درمان‌ها تخصص ارتوپدی هستند که به کاهش درد و پیشگیری از آسیب‌های مفصلی در درازمدت کمک می‌کنند.

دررفتگی‌ها (Dislocations):

زمانی که دو استخوان در یک مفصل از محل طبیعی خود خارج می‌شوند، پزشک ارتوپد با استفاده از تکنیک‌های دقیق مفصل دررفته را به موقعیت طبیعی خود باز می‌گرداند و پس از آن، مفصل را با استفاده از آتل یا بریس تثبیت می‌کند.

پس از درمان اولیه، فیزیوتراپی برای بهبود دامنه حرکتی و تقویت عضلات اطراف مفصل تجویز می‌شود. در صورت نیاز، جراحی برای ترمیم آسیب‌های ساختاری مفصل انجام می‌شود. تخصص ارتوپدی در بازگشت سریع مفصل به وضعیت طبیعی و جلوگیری از آسیب‌های بیشتر نقش حیاتی دارد.

3. بیماری‌های ستون فقرات

بیماری‌های ستون فقرات

متخصص ارتوپدی با بهره‌گیری از دانش پیشرفته و تکنیک‌های درمانی، قادر است مشکلات ستون فقرات را که یکی از حساس‌ترین بخش‌های بدن است، با دقت بالا تشخیص داده و درمان کند از جمله آن‌ها عبارت‌اند از:

کمردرد (Low Back Pain):

معمولا برای کمر درد که می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله آسیب‌های عضلانی یا مشکلات دیسک باشد، متخصص روش‌هایی چون فیزیوتراپی، دارودرمانی، و تمرینات تقویتی به کار می‌گیرد؛ اما برای اطلاعات بیشتر، تماس گرفته از مشاوران ما راهنمایی دریافت کنید.

فتق دیسک (Herniated Disc):

در بیرون‌زدگی دیسک بین مهره‌ها که می‌تواند به عصب‌ها فشار وارد کند، با استفاده از تزریقات تسکین‌دهنده یا جراحی دیسککتومی (در موارد حاد)، فشار روی اعصاب برداشته می‌شود.

اسکولیوز، کیفوز، لوردوز

در مشکلات انحنای ستون فقرات مثل اسکولیوز، کیفوز و لوردوز، از روش‌هایی نظیر بریس، فیزیوتراپی، و جراحی‌های اصلاحی استفاده می‌شود تا تراز ستون فقرات بهبود یابد.

  • اسکولیوز: انحراف غیرطبیعی ستون فقرات به سمت چپ یا راست.
  • کیفوز: خمیدگی غیرطبیعی ستون فقرات به جلو، معمولاً در ناحیه گردن یا کمر.
  • لوردوز: انحنای بیش از حد ستون فقرات در ناحیه کمر.

آسیب‌های نخاعی:

متخصص ارتوپد در منزل برای مشکلات نخاع که می‌تواند منجر به فلج یا از دست دادن عملکردهای بدن شود، از جراحی تثبیت نخاع و برنامه‌های توان‌بخشی که به‌طور مؤثر در بازگشت یا حفظ عملکردهای حرکتی و حسی کمک کننده‌اند استفاده می‌کند.

4. بیماری‌های عضلانی

متخصص ارتوپدی در منزل برای بیماری‌های عضلانی

ویزیت متخصص ارتوپد در منزل به بازگرداندن عملکرد طبیعی عضلات با استفاده از روش‌های غیرتهاجمی مانند فیزیوتراپی و دارودرمانی تا جراحی و برنامه‌های توان‌بخشی به بیماران کمک می‌کند. از جمله مشکلات عضلانی که به خدمات ویزیت متخصص ارتوپد نیاز دارد عبارت‌اند از:

کشیدگی عضلات (Muscle Strain):

آسیب به عضلات که به‌طور معمول به‌دلیل کشیدگی بیش از حد یا حرکات ناگهانی رخ می‌دهد و پزشک با استفاده از روش‌های غیرتهاجمی مانند استراحت، یخ‌درمانی، داروهای ضد التهاب، و فیزیوتراپی به کاهش التهاب و بازگرداندن قدرت عضلات کمک می‌کند.

پارگی تاندون و دیستروفی عضلانی

برای پارگی تاندون، درمان شامل تکنیک‌های جراحی برای ترمیم تاندون آسیب‌دیده و برنامه‌های توان‌بخشی پس از جراحی است که بازیابی قدرت و دامنه حرکتی را تضمین می‌کند.

در موارد پیشرفته‌تر مانند دیستروفی عضلانی (یک بیماری ژنتیکی است که باعث ضعف تدریجی عضلات می‌شود) متخصص ارتوپدی با نظارت دقیق و تجویز تمرینات تقویتی، وسایل کمکی و در برخی موارد دارو، تلاش می‌کند تا ضعف عضلات کاهش یابد و کیفیت زندگی بیمار حفظ شود.

5. بیماری‌های رباطی و تاندونی

بیماری‌های رباطی و تاندونی تحت تخصص پزشک ارتوپد در منزل

این بیماری‌ها به مشکلات مربوط به رباط‌ها و تاندون‌ها مربوط می‌شوند که به‌طور خاص در مفاصل تاثیر دارند. مشکلات رباطی و تاندونی که اغلب ناشی از آسیب‌های ورزشی، حرکات تکراری یا فشارهای ناگهانی هستند، توسط پزشک ارتوپد با دقت تشخیص داده و درمان می‌شوند و عبارت‌اند از:

آسیب رباط‌ها (Ligament Injuries):

برای آسیب رباط‌ها مانند پارگی رباط صلیبی قدامی (ACL) که معمولاً در ورزشکاران رخ می‌دهد، روش‌های تشخیصی پیشرفته مانند MRI به‌کار می‌رود و درمان ممکن است شامل جراحی بازسازی رباط و برنامه‌های توان‌بخشی دقیق برای بازگرداندن دامنه حرکتی و قدرت عضلات باشد.

آسیب تاندون‌ها (تاندونیت و پارگی تاندون آشیل):

در آسیب تاندون‌ها مانند تاندونیت، پزشک از روش‌های غیرتهاجمی مانند دارودرمانی، تزریق کورتیکواستروئید و فیزیوتراپی استفاده می‌کند تا التهاب کاهش یابد و عملکرد تاندون بازیابی شود. در موارد شدیدتر، مانند پارگی تاندون آشیل، جراحی ترمیم تاندون و برنامه‌های توان‌بخشی پس از آن، از جمله تمرینات تقویتی، برای بازگرداندن توانایی راه رفتن طبیعی ضروری است.

  • تاندونیت: به معنی التهاب در تاندون‌ها است و معمولاً در نواحی مانند شانه یا مچ دست ایجاد می‌شود.
  • پارگی تاندون آشیل (Achilles Tendon Rupture) به معنی: پارگی تاندون آشیل در ناحیه پاشنه که می‌تواند منجر به مشکل در راه رفتن شود.

6. بیماری‌های مادرزادی و ناهنجاری‌های ارتوپدی

بیماری‌های مادرزادی و ناهنجاری‌های ارتوپدی

برخی بیماری‌های ارتوپدی به‌طور مادرزادی وجود دارند که ممکن است از بدو تولد شناسایی شوند:

دیسپلازی مفصل ران (Hip Dysplasia):

دیسپلازی مفصل ران یک ناهنجاری مادرزادی است که در آن مفصل ران به‌طور کامل در جای طبیعی خود قرار نمی‌گیرد. اگر این مشکل به موقع تشخیص داده نشود، می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند لنگیدن، آرتروز زودرس یا دردهای مزمن شود.

متخصص ارتوپد در منزل با استفاده از معاینات فیزیکی و تصویربرداری دقیق مانند اولتراسوند یا اشعه ایکس، این اختلال را تشخیص داده و درمان‌هایی نظیر بریس‌گذاری، جراحی یا اصلاحات ارتوپدی برای تثبیت مفصل ارائه می‌دهد.

پای صاف (Flatfoot):

در پای صاف، قوس طبیعی کف پا تشکیل نمی‌شود. این ناهنجاری می‌تواند باعث درد در پا، زانو یا حتی کمر شود و بر تعادل و فعالیت‌های روزمره تأثیر بگذارد. پزشک ارتوپد با ارزیابی دقیق وضعیت پا، درمان‌هایی مانند استفاده از کفی‌های طبی، فیزیوتراپی، یا در موارد نادر، جراحی اصلاحی را پیشنهاد می‌کند. این اقدامات باعث بهبود وضعیت پا، کاهش درد و بازگرداندن توانایی‌های حرکتی می‌شوند.

انحراف انگشت شست پا (Bunion):

بونیون یا انحراف انگشت شست پا یک ناهنجاری است که در آن شست پا به سمت سایر انگشتان منحرف شده و برآمدگی استخوانی در پایه شست ایجاد می‌شود. این مشکل می‌تواند دردناک باشد و مانع از پوشیدن کفش‌های معمولی شود.

پزشک ارتوپدی با استفاده از روش‌هایی مانند تغییر سبک کفش، استفاده از ارتزهای طبی، یا جراحی اصلاحی برای بازگرداندن موقعیت طبیعی انگشت شست، به بهبود وضعیت بیمار کمک می‌کند.

ناهنجاری‌های دست و پا:

ناهنجاری‌هایی مانند پای پیچی (Clubfoot) از ناهنجاری‌های شایع مادرزادی هستند که در آن پا در موقعیت غیرطبیعی قرار دارد. بدون درمان، این مشکلات می‌توانند باعث اختلال در راه رفتن و کاهش کیفیت زندگی شوند. متخصص ارتوپدی با روش‌هایی مانند استفاده از گچ‌گیری سریالی، بریس‌های مخصوص، و در موارد پیچیده‌تر، جراحی اصلاحی، این ناهنجاری را درمان می‌کند. هدف از درمان، بازگرداندن عملکرد طبیعی پا و امکان‌پذیر ساختن راه رفتن صحیح است.

7. آسیب‌های ورزشی

درمان آسیب‌های ورزشی با متخصص ارتوپد در منزل

این دسته شامل انواع آسیب‌های ارتوپدی است که در اثر فعالیت‌های ورزشی به‌وجود می‌آید:

  • آسیب‌های شانه: مانند کشیدگی یا پارگی تاندون‌های شانه.
  • آسیب‌های زانو: مانند آسیب رباط صلیبی قدامی (ACL) یا پارگی مینیسک.
  • آسیب‌های مچ پا: مانند پیچ‌خوردگی مچ پا یا شکستگی استخوان‌های مچ.
  • آسیب‌های دست و مچ: مانند شکستگی‌های انگشت یا مچ دست.

8. عوارض مرتبط با افزایش سن

عوارض مرتبط با افزایش سن و متخصص ارتوپد در منزل

بسیاری از مشکلات ارتوپدی در سنین بالاتر شدیدتر می‌شوند:

  • آرتروز و دردهای مفصلی: مشکلاتی که معمولاً در افراد مسن به‌دلیل فرسایش مفاصل ایجاد می‌شود.
  • افتادن و شکستگی‌ها: خطر شکستگی استخوان‌ها در افراد مسن به دلیل ضعف استخوان‌ها و مشکلات تعادلی افزایش می‌یابد.
  • کاهش چگالی استخوان‌ها: مانند استئوپروز که باعث کاهش استحکام استخوان‌ها می‌شود.

درمان‌های ارتوپدی

برای هر یک از بیماری‌های ارتوپدی، درمان‌های مختلفی وجود دارد، از جمله:

  • جراحی: برای درمان آسیب‌های شدید یا مشکلات ساختاری.
  • فیزیوتراپی: برای تقویت عضلات، افزایش دامنه حرکتی و کاهش درد.
  • دارو درمانی: برای کنترل درد و التهاب.
  • تزریقات: برای درمان مشکلات مفصلی مانند آرتروز (تزریق کورتیکواستروئید یا هیالورونیک اسید).
  • استفاده از آتل‌ها و بریس‌ها: برای حمایت از مفاصل و کاهش درد.

مزایای ویزیت متخصص ارتوپد در منزل

مزایای ویزیت متخصص ارتوپد در منزل

برای پیدا کردن مجموعه پزشکی-درمانی مناسب، بهتر است ابتدا مزایا و تمایز در ارائه خدمات را مقایسه کنید تا انتخابی داشته باشید که نیازها و انتظارات شما را برطرف می‌کند. ما در مرکز خدمات پزشکی آلفاطب، همواره در تلاشیم تا انتخاب را برایتان ساده کنیم.

از جمله مزایای ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل عبارت‌اند از:

  • دسترسی 24 ساعته به پزشک متخصص
  • امکان ارسال انواع تجهیزات پزشکی، درمانی و تشخیصی مورد نیاز به محل
  • اعزام سریع به محل
  • مشاوره تلفنی رایگان
  • پشتیبانی رایگان تا یک هفته بعد از ویزیت
  • اعزام متخصص به سراسر تهران
  • امکان عقد قراردادهای کوتاه و بلند مدت

هزینه ویزیت متخصص ارتوپد در منزل

هزینه ویزیت متخصص ارتوپد در منزل

با اینکه هزینه ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل یک تعرفه مشخص است؛ اما عوامل مختلفی بر تعیین قیمت نهایی تأثیر می‌گذارند. درواقع، بیماران با توجه به خدمات دریافتی، هزینه‌های متفاوتی پرداخت می‌کنند و این عوامل باعث شده تا امکان اعلام قیمت دقیق به صورت عمومی وجود نداشته باشد.

از جمله عوامل مؤثر بر قیمت ویزیت متخصص ارتوپد در منزل عبارت‌اند از:

  • مدت زمان حضور متخصص بر بالین بیمار
  • نیاز به دستگاه‌های تشخیصی و درمانی
  • نیاز به گرفتن آزمایش در منزل
  • شدت بیماری و وجود مشکلات چند ناحیه
  • فاصله متخصص تا محل بیمار

برای احتساب قیمت ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران با ما تماس بگیرید. مشاوران آلفاطب ضمن بررسی نیاز شما و عوامل فوق، هزینه را به اطلاع می‌رسانند.

ویزیت متخصص ارتوپد توسط مرکز خدمات پزشکی آلفاطب

بیماری‌های ارتوپدی باید جدی گرفته شوند تا به مرور زمان فرد را درگیر بیماری‌های دیگر نکند؛ یک شکستگی ساده می‌تواند فرد را دچار عفونت استخانی کند یا به تغییر ساختار اسکلتی بیمار منجر شود.

از اصلی‌ترین دغدغه‌های بیماران ارتوپدی، رفت و آمد به مراکز درمانی و انتظار در صف‌های طولانی نوبت است که ما در مرکز خدمات پزشکی آلفطب آن را برایتان رفع کرده‌ایم. ویزیت متخصص ارتوپد در منزل می‌تواند سالمندان و افرادی که مشکلات جسمی-حرکتی دارند را هر چه سریع‌تر و آسان‌تر به بهبودی نزدیک کند.

برای درخواست ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران کافیست با ما تماس بگیرید. مشاوران آلفاطب پاسخ‌گوی سریع شما عزیزان هستند.

×