آلفا طب

دکتر ارتوپد در منزل

دکتر ارتوپد در منزل

ما در این مقاله قصد داریم خدمات دکتر ارتوپد در منزل را مورد بررسی قرار دهیم و با ماهیت کار آن ها آشنا گردیم.

مجموعه آلفا طب با اخذ مجوز رسمی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و با در اختیار داشتن کادر متخصص و مجرب آماده است تا در سریع ترین زمان ممکن برای ارائه خدمات پزشکی و پیرا پزشکی در منزل یا محل کار شما در کنار شما باشد.

تمامی پرسنل دارای مدارک و تضامین کافی نزد شرکت می باشند.

*پوشش دهی کلیه مناطق تهران

*نازل ترین قیمت و بهترین کیفیت

*امکان صدور گواهی برای ارائه به بیمه درمانی شما

تلفن های تماس :

021-22371371
021-26851095

09124885082

امروزه افراد بسیاری به علت نوع فعالیت و شغلی که دارند دچار آسیب هایی در ناحیه استخوان ها، مفاصل، عضلات و دیگر بافت های بدن خود می شوند که در صورت عدم رسیدگی  می تواند عوارض جبران ناپذیری را به جا بگذارد.

این افراد می توانند از پزشکان ارتوپد در این زمینه کمک گرفته و آسیب وارد شده به بدن خود را درمان نمایند. گاها ممکن است فرد بیمار به علت شدت عارضه نتواند به پزشک ارتوپد مراجعه نمایند

چنین افرادی می توانند خدمات این پزشکان را در منزل خود بدون مراجعه به پزشک دریافت نموده و تحت درمان قرار گیرند. در ادامه ی این مقاله به پرسش هایی که ممکن است برای شما مطرح گردد پاسخ خواهیم داد.

– علم ارتوپد به چه علومی مرتبط می باشد؟
– وظیفه ی اصلی یک پزشک ارتوپد چه می باشد؟
– روند درمان افراد بیمار در منزل توسط پزشک ارتوپد به چه صورت می باشد؟
– پزشکان ارتوپد چگونه نوع بیماری افراد را تشخیص می دهند؟
– پزشکان ارتوپد چه جراحی هایی را می توانند انجام دهند؟
– رایج ترین اعمال جراحی که توسط پزشکان ارتوپد صورت می گیرد چه جراحی هایی می باشد؟
– جراحی استخوان به چه صورت انجام می گیرد؟
– استخوان های بدن چگونه دچار آسیب می شوند؟
– پزشکان ارتوپد چه جراحی هایی را بر روی استخوان انجام می دهند؟
– جراحی مفصل توسط پزشکان ارتوپد چگونه انجام می شود؟
– خدمات درمانی کایروپراکتیک به چه صورت در منزل به بیماران ارائه می شود؟
– درکایروپراکتیک از چه روش های درمانی برای بهبود بیماران استفاده می شود؟
– کار درمانی به چه صورت توسط دکتر ارتوپد درمنزل قابل انجام می باشد؟
– کار درمانی چه کمکی می تواند به کودکان در زمینه ی بیماریشان کند؟
– یک متخصص خوب ارتوپد چه ویژگی هایی دارد؟
– متخصین ارتوپد چه افرادی را در منزل درمان می نمایند؟
– حیطه ی کاری یک ارتوپد در چه زمینه ای می باشد؟
– آرتروسکوپی چگونه است و به چه دلیل مورد استفاده قرار می گیرد؟
– آرتروسکوپی چه کاربردهایی دارد؟
– چرا افراد نیازمند درمان با آرتروسکوپی هستند؟
– مراحل انجام آرتروسکوپی به چه صورت می باشد؟
– روش جراحی آرتروسکوپی چگونه است؟
– سن مناسب برای آرتروسکوپی چه زمانی می باشد؟
– بازپروری های بعد از جراحی آرتروسکوپی به چه صورت می باشد؟
– آرتروسکوپی چه نتایجی برای بیماران به دنبال دارد؟
– جراحی آرتروپلاستی به چه صورت می باشد؟
– اقداماتی که باید قبل از جراحی آرتروپلاستی انجام داد چه اقداماتی می باشد؟
– در حین انجام عمل آرتروپلاستی چه اتفاقاتی رخ می دهد؟
– چه مراقبت هایی برای پس از جراحی آرتروپلاستی باید انجام شود؟
– چه نکاتی باید به طور بلند مدت پس از جراحی آرتروپلاستی رعایت نمود؟
– چه بیماری هایی نیازمند جراحی آرترودز می باشند؟
– جراحی آرترودز چه مزایایی دارد؟
– چه خدماتی توسط متخصصین ارتوپد در منزل به بیماران ارائه می گردد؟
– بیماران ناتوان حرکتی به چه صورت توسط ارتوپد در منزل ویزیت و درمان می شوند؟
– خدمات ارتوپدی در منزل چه مزایایی دارد؟
– ورزش درمانی در منزل توسط پزشکان ارتوپد به چه صورت انجام می شود؟
– پزشکان ارتوپد چه اهدافی را در ورزش درمانی در منزل دنبال می کنند؟
– ورزش درمانی در منزل توسط متخصص ارتوپد چه مزایایی دارد؟
– انواع مختلف ورزش درمانی در منزل به چه صورت می باشد؟
– ورزش درمانی در منزل به بهبود چه بیماری هایی کمک می نماید؟
– ورزش درمانی در منزل توسط متخصصین ارتوپد چه اصولی دارد؟
– چه تمریناتی برای برطرف نمودن درد زانو در منزل توسط پزشک ارتوپد ارائه می گردد؟
– چه تمریناتی برای درمان دردهای کمر توسط متخصصین ارتوپد ارائه می شود؟

 

– علم ارتوپد به چه علومی مرتبط می باشد؟

علم ارتوپد در واقع یک بخش از علوم جراحی می باشد که تمرکز و هدف اصلی آن سیستم حرکتی بدن می باشد که این سیستم حرکتی عمدتا استخوان ها، مفاصل، عضلات و دیگر بافت ها را در بر می گیرد که تماما در اندام های حرکتی قرار دارند. عموما به متخصصین ارتوپد، متخصص استخوان و مفاصل نیز گفته می شود و هدف اصلی آن استفاده از روش های درمانی مختلف می باشد تا بیماران بتوانند نواحی آسیب دیده سیستم حرکتی خود را درمان نمایند.

– وظیفه ی اصلی یک پزشک ارتوپد چه می باشد؟

متخصصین ارتوپد بر اساس روش های درمانی مختلفی که شامل جراحی و غیر جراحی می شوند، به درمان آسیب هایی می پردازند که ممکن است در حین کار یا فعالیت برای افراد رخ دهد.

این آسیب ها عمدتا شامل آسیب های استخوان ها و مفاصل می باشد که ممکن است به علت ضرباتی اتفاق بیفتند و موجب شکستی، در رفتگی، کشیدگی و رگ به رگ شدن، پاره شدن تاندون ها و رباط ها شوند.

پزشکان متخصص ارتوپد وظیفه دارند نوع آسیب را تشخیص داده و پس از انجام معاینات لازم در زمینه بیماری و آسیب وارد شده به بدن روند درمان و روش درمانی را برای بیمار شرح داده و دوره ی درمانی را آغاز نمایند.

این پزشکان می توانند تمامی عارضه هایی که ممکن است در اثر آسیب های ورزشی، خراب شدن مفاصل بدن مانند آرتروز و ساییدگی مفاصل، عفونت اندام ها، تومورهای استخوانی و بافت های نرم بدن و بیماری های مادرزادی اندام ایجاد گردد را درمان کنند.

– روند درمان افراد بیمار درمنزل توسط پزشک ارتوپد به چه صورت می باشد؟

گاها برخی افراد به دلیل شدت نوع عارضه در بدن خود نمی توانند فعالیت های روزانه خود را انجام دهند.

چنین افرادی قاعدتا توانایی مراجعه به پزشک متخصص را ندارند و نیاز آن ها این است که پزشک متخصص خود در بستر ایشان حاضر گردد و آن ها را درمان نماید.

دردهایی که در بدن افراد حس می شود، غالبا یک علامت هستند برای بیماری های دیگر. به طور مثال درد زانو می تواند یک علامت باشد برای آتروز. بنابراین پزشکان متخصص در ابتدا از بیمارراجع به دردهایی که حس  می نمایند و ناحیه ی درد، صحبت می کند تا موضع درمانی را تشخیص دهد.

پس از تشخیص اینکه چه بیماری موجب درد در ناحیه زانو گشته است، پزشک بنابر صلاحدید خود، یکی از روش های درمانی جراحی و غیر جراحی را برای درمان انتخاب می نماید.

پس نتیجه می گیریم پزشکان ارتوپد تنها در حیطه جراحی فعالیت ندارند و می توانند از درمان های غیر جراحی نیز برای بهبود فرد بیمار استفاده کنند. پس از انتخاب شیوه ی درمانی توسط متخصص دوره ی درمانی بیمار شروع   می گردد.

– پزشکان ارتوپد چگونه نوع بیماری افراد را تشخیص می دهند؟

اکثر افراد این باور را دارند که متخصصین ارتوپد تنها در زمینه ی جراحی استخوان فعالیت دارند و می توانند به مشکلات استخوان های اندام های بدن رسیدگی نمایند، اما این باور کاملا اشتباه می باشد، چون اغلب این دردهایی که در نواحی مختلف بدن بروز پیدا می کند مربوط به بافت های نرم و غیر استخوانی بدن می باشند.

به عنوان نمونه می توان تاندون ها را نام برد که از علت های اصلی دردهای اندام ها می باشند و به مانند طناب هاب بافتی می باشند که در میان عضلات و استخوان های بدن قرار گرفته اند تا این بخش ها را بهم متصل نمایند.

گاها ممکن است برخی افراد در هنگام انجام ورزش و یا فعالیت های روزمره خود دچار کشیدگی تاندون شوند و این اتفاق منجر به درد و التهاب در آن ها گردد.

پزشکان متخصص دارای علمی می باشند که دامنه ی گسترده ای دارد و می توانند انواع آسیب های اندام ها همچون کشیدگی های شدید عضلات، التهاب لیگامان ها، مشکلات استخوان ها را تشخیص داده و پس از معاینات لازم، درمان های مناسب را در منزل در اختیار بیماران قرار دهند.

اکثر درمان هایی که توسط متخصصین ارتوپد صورت می گیرد به صورت غیر جراحی می باشد و تنها تعداد محدودی از مشکلات استخوان ها، مفاصل و تاندون ها به صورت جراحی درمان می شوند و در صورتی که درمان نیازمند جراحی باشد، خود ارتوپد این جراحی برای بیماران را انجام خواهد داد.

پس نتیجه می گیریم علم متخصصین ارتوپد آن قدرگسترده می باشد که می توانند طیف وسیعی از بیماری های دست، کمر، پا و گردن را تشخیص داده و درمان کنند.

– پزشکان ارتوپد چه جراحی هایی را می توانند انجام دهند؟

پزشکان متخصص ارتوپد می توانند جراحی مختلفی را برای بیماران انجام دهند تا آن ها را هدف اصلی خود که همان بهبودی کامل می باشد برسانند. این جراحی ها طیف وسیعی را در بر می گیرند که عمدتا می توان جراحی های زیر را در حیطه تخصص این پزشکان قرار داد.
– جراحی دست
– جراحی های مربوط به شانه و آرنج
– جراحی ستون مهره
– جراحی لگن و مفصل های ران
– جراحی زانو
– جراحی پا
– جراحی ارتوپدی کودکان
– جراحی تومورهای سیستم حرکتی
– جراحی های تروما و آسیب های اسکلتی
– جراحی های مربوط به آسیب های ورزشی
با وجود تمام تخصص هایی که پزشکان ارتوپد در زمینه ی جراحی هایی که نام برده شد دارند، با این وجود به علت تغییرات سریعی که در علم رخ می دهد و پیشرفت هایی که صورت می گیرد، اکثر پزشکان دامنه ی تخصص خود را تنها در یک جراحی قرار می دهند و در یک حوزه کار می کنند.

به عنوان مثال پزشکانی که در حوزه ی جراحی لگن و مفصل ران کار می کنند، ممکن است تنها به انجام جراحی های این نواحی بپردازند و تمرکز آن ها تنها به این نواحی محدود گردد.

– رایج ترین اعمال جراحی که توسط پزشکان ارتوپد صورت می گیرد چه جراحی هایی می باشد؟

ممکن است پزشک ارتوپد برای درمان بیماری مجبور گردد از روش جراحی استفاده نماید که در این صورت اعمال جراحی مختلفی در این زمینه ارائه شده است تا افراد آسیب دیده بتوانند موضع آسیب دیده خود را درمان نموده و به بهبودی برسند. از رایج ترین اعمال جراحی که پزشکان ارتوپد می توانند انجام دهند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

– جا اندازی شکستگی های نواحی مختلف بدن و پس از آن فیکس نمودن این شکستگی ها توسط اعمال جراحی مرتبط که برای این عمل فیکس کردن، از وسایلی همچون پلاتین استفاده می نمایند.
– تعویض مفصل که یک نوع عمل جراحی می باشد که در این عمل پزشک ارتوپد مفصلی که دچار خرابی شده است را از بدن خارج نموده و برای جایگزینی مفصل خارج شده از مفصل های مصنوعی استفاده می کند. از دیگر عمل های جراحی می توان به جراحی های استئوتومی استخوان ها، ترمیم عصب های صدمه دیده و پیوند استخوان اشاره نمود.
– عمل جراحی آرتروسکوپی مفاصل که در این عمل لوله هایی را به درون مفصل می فرستند که این عمل به این صورت انجام می گیرد که سوراخ هایی را بر روی پوست ایجاد می شود و این لوله ها با استفاده از این سوراخ ها به درون مفصل ارسال و سپس به درون مفصل می رود. این تکنیک هم موجب تشخیص بیماری های مفاصل می گردد و هم موجب درمان برخی از بیماری های مفصلی می شود.

– جراحی استخوان به چه صورت انجام می گیرد؟

جراحی های که بر روی استخوان صورت می گیرد، غالبا بخشی از علم و هنر جراحی می باشند و موجب درمان آسیب های وارد شده به استخوان ها و درمان آن ها می شوند. جراحان استخوان را عموما جراح استخوان و مفاصل می نامند که همین نام موجب شده که این در ذهن افراد حک گردد که جراحان استخوان می توانند علاوه بر جراحی های استخوان، جراحی های مربوط به ترمیم مفاصل را نیز انجام دهند که این باور کاملا صحیح می باشد، زیرا جراحان استخوان توانایی انجام جراحی مفاصل را نیز دارند.

علاوه بر موارد ذکر شده جراحان استخوان این توانایی را نیز دارند که علاوه بر جراحی های استخوان و مفاصل، به درمان بیماری های و آسیب های وارد شده به نواحی مختلف اندام ها پرداخته و بهبودی را برای فرد بیمار فراهم نمایند.

جراحان استخوان و مفصل می توانند بیماری ها و آسیب های مربوط به استخوان را تشخیص داده و آن ها را درمان کنند.

– استخوان های بدن چگونه دچار آسیب می شوند؟

استخوان های بدن افراد به علت های متخلفی ممکن است دچار آسیب شوند که پس از آسیب باید سریعا توسط متخصصین ارتوپد درمان و بهبود یابند، وگرنه عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارند. از جمله آسیب هایی که ممکن است به استخوان ها وارد شود می توان انواع شکستگی های استخوان به علت ضربه، پوکی استخوان، تومورهای استخوان، عفونت های استخوان، بیماری های مادرزادی استخوان و تغییر شکل استخوان ها را نام برد که همگی را می توان توسط متخصصین ارتوپد درمان نمود.

– پزشکان ارتوپد چه جراحی هایی را بر روی استخوان انجام می دهند؟

پزشکان متخصص اعمال جراحی مختلفی را می توانند بر روی استخوان انجام دهند که طیف آن ها بسیار گسترده می باشد. از رایج ترین این جراحی ها می توان جا اندازی شکستگی ها به صورت بسته و سپس گچ گیری، قراردادن پیچ و پلاک داخل استخوان، استئوتومی استخوان ها، جراحی های مربوط به عفونت های استخوان، بلند کردن و کوتاه نمودن استخوان ها، جراحی آمپوتاسیون و نمونه برداری از استخوان ها را نام برد.

– جراحی مفصل توسط پزشکان ارتوپد چگونه انجام می شود؟

جراحی های مفصل، با هدف درمان بیماری های مفصل با استفاده از روش های جراحی انجام می شوند که این جراحی به عنوان یکی از شاخه های جراحی شناخته شده است. جراحان مفصل حوزه ی درمانی آن ها تنها به جراحی مفاصل محدود نمی گردد. آن ها علاوه بر این اعمال جراحی، می توانند جراحی های دیگری را نیز در قسمت هایی مانند استخوان ها، تاندون و اعصاب نیز انجام دهند.
این جراحان می توانند تمامی آسیب هایی را که به بخش اندام های حرکتی بدن وارد شده را درمان نمایند. در علم پزشکی استخوان و مفصل در بدن اهمیت فراوانی دارند، به همین دلیل به جراحان مفاصل متخصص جراحی استخوان و مفصل نیز گفته می شود، زیرا این دو قاعده از یک دیگر جدا نمی باشند.

جراحان مفصل دارای طیف وسیعی از اطلاعات در زمینه ی استخوان و مفصل می باشند که این امر موجب شده تا علاوه بر استخوان و مفاصل بتوانند علت مشکلات اندام را نیز تشخیص دهند.

در واقع تشخیص علت بیماری اندام ها، وظیفه ی یک متخصص ارتوپد می باشد که در این زمینه تخصص دارد. در اکثر مواقع متخصصین روماتولوژی نیز می توانند به تشخیص و درمان بیماری های استخوانی و مفاصل بپردازند

اما حوزه ی فعالیت آن ها تنها محدود به بیماری های روماتیسمی می باشد و روش های درمانی که برای بهبود فرد مورد استفاده قرار می دهند، غالبا به صورت طبی و دارویی است که اگر بیمار نیازمند جراحی باشد او را به متخصصین ارتوپد ارجاع می دهند.

– خدمات درمانی کایروپراکتیک به چه صورت در منزل به بیماران ارائه می شود؟

روش درمانی کایروپراکتیک از از بخش های درمان های مکمل می باشد که با هدف تصحیح در جابجایی مهره ها ایجاد گردیده است که یک روش بسیار مناسب و بدون خطر می باشد. متخصصین ارتوپد می توانند خدمات مربوط به این روش درمانی را در اختیار بیمارانی قرار دهند که توانایی حضور در مطب را ندارند و به راحتی می توانند در منزل تحت ویزیت و درمان قرار گیرند.

اصلاحاتی که در این روش درمانی برای در رفتگی ها انجام می شود، تنها به بیمارانی که دارای درد می باشند محدود نمی شود و می توان این روش درمانی را برای تمامی بیمارانی که دچار جابجایی مهره شده اند به کار گرفت.

در صورتی که بیمار هیچ کدام از علائم جابجایی مهره ها را نیز نداشته باشد، پزشک متخصص ارتوپد می تواند این مورد را تشخیص دهد و با استفاده از روشهای درمانی به اصلاح این جابجایی ها بپردازد تا بهبود کامل برای فرد بیمار حاصل گردد.

اکثر مردم این تصور را دارند که پزشکانی که در زمینه ی کایروپراکتیک فعالیت می کنند، تنها وظیفه ی اصلاح جابجایی مهره ها را برعهده دارند که این باور کاملا غلط است

زیرا این پزشکان علاوه بر این درمان توانایی های لازم را برای بدن فراهم نماید تا بدن بتواند به طور طبیعی این اختلالات را رفع نموده و به حالت اولیه خود بازگرداند و همین تغییر حالت هایی که در مهره ها رخ می دهد، موجب می شود تا قدرت بدنی در فرد فراهم شده تا بتواند خود را درمان نماید.

– درکایروپراکتیک از چه روش های درمانی برای بهبود بیماران استفاده می شود؟

روش های درمانی که درکایروپراکتیک مورد استفاده قرارمی گیرند، به طور معمول دردناک نمی باشند، اما ممکن است پس از انجام درمان، بیمار تا چند ساعتی درد را در ناحیه ی درمانی خود احساس نماید که این طبیعی می باشد.

گاها ممکن است پزشک ارتوپد از روشهای فیزیوتراپی برای درمان بیمار استفاده کند که هر کدام از این متدهای درمانی به نوبه خود می توانند تاثیرات فوق العاده ای را به جا بگذارند.

از جمله این روش های درمانی که در فیزیوتراپی نیز بسیار از آن ها استفاده می گردد، می توان متدهای سرما و گرما، ماساژ اندام های حرکتی و بدن، اولتراسوندتراپی، دیاترمی، تحریک الکتریکی عضلات، تحریک الکتریکی اعصاب، کشش عضلات بدن و اشعه ی مادون قرمز را نام برد که  می توانند روند درمان بیماران را تسریع بخشیده و بهبودی کامل را برای آن ها فراهم نمایند.

– کار درمانی به چه صورت توسط دکتر ارتوپد درمنزل قابل انجام می باشد؟

کار درمانی نیز یکی از شاخه های علوم پزشکی می باشد که با این هدف بنیاد گشته که موجب بازپروری فرد بیمار شود. بازپروری افراد بیمار موجب می شود تا فرد بتواند به طور مستقل و بدون نیاز به پرستار زندگی کند و فعالیت های روزمره خود را انجام دهد.

افرادی که نیازمند دوره های کار درمانی توسط پزشکان ارتوپد می باشند، غالبا افرادی می باشند که توانایی طبیعی بدن خود را بر خلاف سایر عموم از دست داده اند و نمی توانند به راحتی به مانند قبل فعالیت های عادی و روزمره خود را انجام دهند.

برخی کودکان هستند که به طور مادرزادی درگیر ناتوانایی هایی می باشند که منشاء آن عقب ماندگی های ذهنی و این چنین موارد می باشد.

چنین کودکانی می توانند از خدمات پزشکان ارتوپد در منزل استفاده نموده و به بازپروری اندام هایی بپردازند که توانایی های حرکتی خود را از دست داده اند.

افراد سالمندی که به علت کهولت سن نمی توانند از خود مراقبت های لازم را به جای آورند، افرادی که به علت تصادفاتی که در گذشته داشته اند دچار آسیب شده اند نیز می توانند از این خدمات در منزل خود بهره مند شوند.

در واقع پزشکان ارتوپد این زمینه را برای بیماران فراهم می نمایند که بتوانند از خود مراقبت نموده و فعالیت های عادی خود همچون حمام رفتن، خوردن غذا، لباس پوشیدن را انجام دهند و به طور کلی این پزشکان می توانند هر چیزی که مانع انجام فعالیت های فرد می شود را تشخیص داده و تغییر دهند تا این افراد بهتر از قبل بتوانند زندگی کنند و حداقل وظایف اولیه خود را به پایان برسانند.

– کار درمانی چه کمکی می تواند به کودکان در زمینه ی بیماریشان کند؟

روش های کار درمانی که در منزل نیز می توانند در اختیار بیماران قرارگیرند، بیماری های بسیاری را می توانند درمان نمایند و درکودکان نیز همین روند انجام می شود و می توان بسیاری از بیماری های این گروه سنی را رفع نمود.

از جمله این بیماری ها می توان بیماری های مادرزادی، مشکلات حسی، آسیب های مغز و نخاع، مشکلات یادگیری، اوتیسم، روماتیسم مفصلی، اختلالات ذهنی، مشکلات ارتوپدی و تاخیر در رشد را نام برد.

هر کدام از بیماری های بالا دارای حوزه های مختلفی می باشند که پزشکان ارتوپد می توانند مشکلات ارتوپدی این کودکان را برطرف نموده و آن ها را درمان نمایند. این پزشکان می توانند توانایی دست و پای کودکان را به آن ها بازگردانند تا توانایی انجام فعالیت های خود را داشته باشند.

– یک متخصص خوب ارتوپد چه ویژگی هایی دارد؟

متخصصین ارتوپد با تجربه به راحتی می توانند بیماری را تشخیص داده و راهکارهای درمان نواحی آسیب دیده بر اثر جراحات، اختلالات و  بیماری ها را به بیماران ارائه نمایند.

آسیب هایی که در نواحی مختلف استخوان ها، مفصل ها، عضلات و اعصاب رخ می دهد را باید متخصصین ارتوپد درمان نمایند و میزان اطلاعات و آگاهی آن ها باید در حدی باشد که در حین درمان به مشکلی برنخورند. پزشکان متخصص ارتوپد باید با تمامی ساختمان های اسکلتی و عضلانی بدن آشنایی کامل داشته باشند.

– متخصین ارتوپد چه افرادی را در منزل درمان می نمایند؟

متخصصین ارتوپد می توانند تمامی بیماری های استخوانی و عضلانی را درمان کنند و در این درمان تمامی متدهای درمانی را به کار گیرند تا فرد بیمار بهبود یابد. در صورتی که شرایط بیمار به گونه ای باشد که نیاز به جراحی نداشته باشد، پزشک ارتوپد از روش های درمانی غیر جراحی برای بهبود استفاده می کند، اما اگر تشخیص دهد که درمان با روش های غیر جراحی امکان پذیر نمی باشد آن گاه از جراحی برای درمان استفاده می نماید.

متخصصین ارتوپد این توانایی را دارند که افراد بیمار با هر سنی را تحت درمان قرار دهند و می توانند نوزادان، کودکان، ورزشکاران و افراد سالمندی را که دچار عارضه هایی همچون ناهماهنگی ها، پیچ خوردگی ها، شکستگی ها و مشکلات عضلات و استخوان ها می باشند را درمان کنند.

– حیطه ی کاری یک ارتوپد در چه زمینه ای می باشد؟

پزشکان ارتوپد می توانند در زمینه ی درمان های جراحی و طبی تمامی آسیب هایی را به که بافت ها، عضلات و استخوان ها وارد شده است را درمان کنند. حیطه کاری این پزشکان موارد زیر را شامل  می شود که هر کدام تاثیر بسزایی در بهبود بیماران دارند.

– درمان آسیب های ورزشی
– درمان آسیب های تصادف
– درمان قطع عضو در موارد خاص
– درمان آسیب و قطع اعصاب محیطی
– درمان پیوند تاندون و اعصاب ها و عروق
– درمان مشکلات و بیماری های روماتیسمال
– درمان پیوند استخوان ها و غضروف مفصلی
– درمان بیماری های مادرزادی اندام ها و فقرات
– درمان و ترمیم پاره شدن و کشیدگی تاندون ها
– درمان شکستگی ها و دررفتگی های اندام ها و فقرات
– درمان رگ به رگ شدن و کشیدگی و پارگی رباط ها

– آرتروسکوپی چگونه است و به چه دلیل مورد استفاده قرار می گیرد؟

جراحی آرتروسکوپی توسط متخصصین ارتوپد انجام می شود و در موارد مختلفی از این روش درمانی استفاده می کنند.

این روش در واقع یک راهکار برای دیدن درون مفصل می باشد که پزشکان از این روش استفاده می کنند تا داخل مفصل را مشاهده نموده و مشکلات آن را تشخیص دهند، سپس بخش هایی که آسیب دیده اند را جراحی می کنند تا بهبود فرد بیمار حاصل گردد.

قبل از آرتروسکوپی، از جراحی های مفصل زانو به روش باز برای درمان استفاده می کردند که منجر به آسیب های سطحی به مفصل ها می شد.

پس از آن متد درمانی آرتروسکوپی روی کار آمد که این روش درمانی یک تحول بزرگ در این عرصه بود. در این جراحی از وسیله ی به نام آرتروسکوپ برای تشخیص بیماری استفاده می کنند  تا بهتر بتوانند اختلالات داخلی مفصل را درمان نمایند.

– آرتروسکوپی چه کاربردهایی دارد؟

آرتروسکوپی کاربردهای متنوع و گسترده ای دارد و بیماری هایی که می توان با استفاده از این متد درمانی بهبود بخشید، شامل ترمیم یا خارج ساختن قسمتی از مینیسکی که پارگی در آن رخ داده است، خارج نمودن غضروف های مفصلی که آسیب دیده اند، خارج نمودن تکه هایی از غضروف که در داخل مفصل ها رها شده اند و زمینه ساز مشکلات مختلفی شده اند، خارج نمودن بافت سینوویال که دچار التهاب و بیماری شده است می گردد.

– چرا افراد نیازمند درمان با آرتروسکوپی هستند؟

متخصصین ارتوپد برای تشخیص بیماری های مفصلی باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارند. این پزشکان در ابتدا با بیمار صحبت نموده تا بتوانند اطلاعات لازم را در زمینه ی بیماری به دست آورند.

پس از انجام صحبت های لازم با بیمار، او را معاینه نموده و دستور انجام آزمایشات، رادیوگرافی، سی تی اسکن و… را صادر می کنند، بیمار باید طبق دستورات پزشک به تمامی موارد خواسته شده عمل نماید.

به طور معمول انجام آزمایشات و عکس برداری ها روند تشخیص دقیق بیماری را تسریع می بخشند، اما در اغلب مواقع ممکن است این آزمایشات نتوانند پزشک را به هدف نهایی خود برسانند در این صورت پزشک برای تشخیص بیماری و درمان آن از آرتروسکوپی استفاده می نماید و از طریق دیدن داخل مفصل با استفاده از دستگاه آرتروسکوپ، می تواند بیماری را به طور دقیق تشخیص دهد. پزشکان می توانند با استفاده از دستگاه آرتروسکوپ پارگی های لیگامانی را که در ناحیه ی شانه و زانو ایجاد شده است درمان کنند.

– مراحل انجام آرتروسکوپی به چه صورت می باشد؟

این درمان در اغلب مواقع به صورت سرپایی انجام می شود و بیمار چند ساعت قبل از جراحی در بیمارستان بستری می گردد و آزمایشات قبل از جراحی بر روی وی صورت می گیرد و پس از جراحی می تواند همان روز از بیمارستان مرخص شود. این عمل جراحی نیز به مانند جراحی های دیگر نیازمند بیهوشی یا بی حسی می باشد که این کار توسط متخصص بیهوشی انجام می شود.

بیماران باید چند ساعت قبل از عمل جراحی چیزی نخورده باشند تا در هنگام بیهوشی دچار مشکلات متعدد نشوند. پس از آن روند جراحی آغاز می گردد و کل این عمل جراحی چیزی در حدود نیم الی یک ساعت طول می کشد. پس از آن بیمار به هوش آمده و می تواند پس از رسیدن به حالت نرمال همان روز از بیمارستان مرخص شود.

– روش جراحی آرتروسکوپی چگونه است؟

در دستگاه آرتروسکوپ مهم ترین بخش لوله ای می باشد که فلزی و توخالی است. ماهیت این لوله به این صورت است که در یک سمت لوله از دوربین استفاده شده است که بسیار دقیق می باشد و در داخل لوله عدسی هایی به کار رفته است تا بتوان از درون مفصل ها تصویربرداری نمود.

پزشکان ارتوپد برای تصویربرداری و تشخیص، یک شکاف چند میلیمتری را بر روی بدن فرد بیمار ایجاد می کنند و با استفاده از این شکاف لوله را به داخل فضای مفصل هدایت می کنند.

این لوله ها پس از ورود به فضای مفصل، می توانند از مفصل تصویربرداری نموده و آن ها را به مانتیتور منتقل کنند. با استفاده از تصاویر ارسالی از مفصل ها، پزشکان می توانند داخل مفصل را مشاهده نمایند.

در داخل لوله ها یک منبع نور قوی به کار رفته است که با استفاده از آن می توان داخل مفصل را دقیق ترمشاهده کرد.

پس از بررسی علل بیماری و تشخیص آن، متخصص ارتوپد ممکن است شکاف های دیگری را نیز بر روی بدن ایجاد نماید و به واسطه ی این شکاف ها جراحی هایی را نیز برای بهبود ناحیه ی آسیب دیده انجام دهد.

ابزارهایی که به داخل مفصل برای درمان فرستاده می شوند، ممکن است یک چاقو برای بریدن باشد که پزشک ارتوپد با فرستادن این ابزارات اقدام به درمان بیمار می کند.

– سن مناسب برای آرتروسکوپی چه زمانی می باشد؟

این عمل جراحی حتی برای افراد بالای 60 سال نیز محدودیتی به همراه ندارد، اما اگر فرد بیمار دارای وزن بسیار بالایی باشد، این وزن تاثیرات مخربی بر روی مفصل های مصنوعی خواهد داشت. نکته ای که باید در نظر گرفت این است که این عمل جراحی برای بیمارانی که دیابت دارند بسیار خطرناک خواهد بود.

همچنین این عمل جراحی برای افراد چاق مناسب نمی باشد، زیرا وزن بالا هم موجب تخریب مفصل ها می شود و هم سبب بروز تاثیرات مخرب بر روی مفصل های مصنوعی می گردد.

– بازپروری های بعد از جراحی آرتروسکوپی به چه صورت می باشند؟

در این نوع درمان بهبودی بسیارسریع تر از سایر جراحی ها به دست می آید، اما نباید مراقبت های پس از این عمل جراحی را فراموش نمود. ازجمله مراقبت هایی که برای بعد از عمل جراحی باید در نظر گرفت، می توان به موارد زیراشاره نمود که تاثیرات بسزایی را در روند بهبود فرد دارند.

– زانوی فرد بیما ررا باید تا چند روز بالاتر از سطح قلب قرار داد، به این صورت که بیمار را باید به پشت خوابانده و اندام تحتانی او را در بالا قرار دهید.
– برای سرد کردن زانو می توان از یخ سرد استفاده کرد.
– پس از عمل جراحی طبق معمول اطراف زانو پانسمان می شود که دکتر اطلاعات لازم را برای تعویض پانسمان و زمان دقیق حمام رفتن در اختیار بیمار قرارمی دهد تا در این زمینه دچارمشکل نشود، پس از آن پزشک تاریخ  ویزیت مجدد را تعیین می کند و از بیمار می خواهد که چند روز پس از جراحی برای معاینه در مطب حاضر شود.
– باید تا زمانی که پزشک دستورنداده از انجام اعمالی  چون رانندگی پرهیز شود و پزشک ارتوپد با بررسی نوع و شرایط بیماری و وضعیت عمل جراحی، تاریخ دقیق شروع فعالیت های بیمار را معین می کند تا فرد بیمار در آینده دچارعوارض متعدد نگردد.
– از مهمترین اقدامات پس از جراحی، تقویت عضلاتی می باشد که در اطراف زانو قرار گرفته اند که این تقویت عضلات غالبا با انجام حرکات و تمرینات مختلف زیر نظر فیزیوتراپ صورت می گیرد.

– آرتروسکوپی چه نتایجی برای بیماران به دنبال دارد؟

به طور معمول بیماران می توانند پس از 8 هفته به روند عادی زنگی خود برگردند و فعالیت های روزانه خود را آغاز نمایند، اما در صورتی که فرد بخواهد پس از 8 هفته فعالیت های سنگینی همچون ورزش را انجام دهد، این کار  امکان پذیر نیست و باید بیشتر از 8 هفته از زمان جراحی و بازپروری او گذشته باشد. نتایج درمان را پس از این دوره می توان مشاهده نمود، اما این مقوله بستگی به نوع بیماری دارد که جراحی آرتروسکوپی بخاطر آن صورت گرفته است.

– جراحی آرتروپلاستی به چه صورت می باشد؟

عمل جراحی آرتروپلاستی که عموما با نام تعویض مفصل زانو شناخته می شود یک راه حل نهایی می باشد که می توان با استفاده از آن مشکلات زانو را برطرف نمود.

در صورتی که آن قدرآسیب به زانو جدی باشد که مفصل های زانو تخریب شده باشند، فرد بیمار دچار دردهای شدیدی در ناحیه ی زانو می شود که این درد منجر می گردد که فرد حتی نتواند فعالیت های ساده ای همچون بالارفتن از پله ها را نیز انجام دهد.

این دردها ممکن است حتی در زمانی که فرد بخواهد بنشیند یا بلند شود نیز رخ دهد.
برای درمان این دردها و آسیب ها، امروزه از عمل جراحی آرتروپلاستی استفاده می شود که این متد درمانی می تواند مشکل درد زانو را برطرف نموده و توانایی فرد را برای انجام فعالیت های روزانه برگرداند.

در این عمل جراحی برای تعویض مفصل زانو، بخشی هایی از استخوان های غضروف و ران را خارج نموده و به جای این استخوان ها از مفصل های مصنوعی استفاده می کنند.

این مفصل های مصنوعی به گونه ای می باشد که بخشی از آن ها فلز و بخش دیگر از جنس پلاستیک مقاوم می باشند. در این عمل جراحی، بخش فلزی مفصل را به استخوان هایی که از ران باقیمانده متصل می کنند که این اتصال به دو صورت مفصل سیمانی و مفصل بدون سیمان می باشد که هر کدام از آن ها ماهیت خاص خود را دارند.

– اقداماتی که باید قبل از جراحی آرتروپلاستی انجام داد چه اقداماتی می باشند؟

پزشک متخصص ارتوپد در اولین ویزیت خود از بیمار در زمینه ی میزان درد و مدت زمان آن سوالات متداولی را می پرسد تا بتواند نوع بیماری را تشخیص دهد. پس از انجام معایناتی که مربوط به مفصل زانو می باشد، می تواند میزان حرکت، تغییر شکل ظاهری زانو و قدرت اندام تحتانی را بررسی نموده و اطلاعات لازم را کسب نماید. پزشک از روش هایی همچون تصویربرداری، می تواند تغییرات ایجاد شده در مفاصل را مشاهده نموده و نوع درمان را مشخص کند.

نکاتی که باید قبل از انجام عمل جراحی در نظر گرفت این است که پزشک معالج شما ممکن است داروهایی را قبلا مصرف نموده اید را کاهش داده یا قطع نماید که این مسئله بر اساس صلاحدید پزشک شما صورت می گیرد. در صورتی که دارای وزن بالا و چاقی هستید، باید قبل از انجام عمل جراحی وزن خود را کاهش دهید، زیرا بالا بودن وزن موجب تخریب بیشتر مفاصل می شود.

اقایانی که دارای بیماری های پروستات می باشندف باید قبل از انجام عمل جراحی آرتروپلاستی برای درمان مشکل پروستات خود اقدامات لازم را انجام دهند. همچنین میکروب ها می توانند از راه دندان ها نیز به جریان خون برسند، پس لازم است قبل از عمل جراحی تمامی دندانها توسط پزشک معاینه شده و در صورت وجود هرگونه مشکلی در دهان و دندان، در اسرع وقت آن ها را برطرف نمود.

– در حین انجام عمل آرتروپلاستی چه اتفاقاتی رخ می دهد؟

از مهم ترین دغدغه های افراد بیمار نداشتن درد در هنگام عمل جراحی می باشد که برای این امر متخصصین بیهوشی وارد عمل می شوند. به طور معمول پزشکان بیهوشی از دو روش برای از بین بردن در حین عمل استفاده می کنند که این دو روش به صورت داروهای تزریقی یا تنفسی خاص انجام می پذیرد.

پزشک متخصص بیهوشی ممکن است از راه تزریق یک داروی خاص به یک نقطه از بدن مانند کمر، اندام های تحتانی را بی حس نماید یا اینکه فرد بیمار را به طور کامل بیهوش کند.

نکته ی مهم در بیهوشی این است که معده ی فرد بیمار باید کاملا خالی باشد، زیرا ممکن است زمانی که پزشک بیهوشی لوله ای را که برای تنفس مصنوعی در نای قرارمی دهد از گلو رد می نماید، فرد دچار استفراغ شود که این محتویات ممکن است وارد دستگاه تنفس او شده و فرد را دچار خفگی کنند.

عمل جراحی آرتروپلاستی به طور معمول 1 الی 2 ساعت طول می کشد که پس از آن پزشک با شست و شوی اندام های تحتانی روند جراحی را آغاز می نماید.

پس ازشست و شو، پزشک شکافی را برای دسترسی به مفاصل زانو بر روی بدن ایجاد می کند.

پس ازآن  با استفاده از اره ی مخصوص بخشی از استخوان ها برداشته می شود. سپس به جای قسمت های خارج شده مفاصل مصنوعی جای گذاری می شوند و پس از آن بخیه های لازم در اطراف زانو صورت می گیرد و بعد از پایان جراحی، بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می شود.

– چه مراقبت هایی برای پس از جراحی آرتروپلاستی باید انجام شود؟

میزان موثر بودن این جراحی ها بستگی به تجربه و مهارت پزشک شما دارد، اما مراقبت های پس از جراحی نیز می توانند در میزان موفقیت عمل جراحی تاثیرگذار باشند.

از جمله اقداماتی که پس از جراحی باید انجام داد می توان به موارد زیر اشاره نمود:
پس ازعمل جراحی موضع درمانی بخیه و پانسمان می شود که این پانسمان ها باید به طور مرتب تعویض گردند که این فاصله ی زمانی میان پانسمان ها را پزشک ارتوپد از قبل تعیین می نماید.

زخم ایجاد شده بر روی ناحیه ی زانو تا چند روز ترشحاتی را بیرون می دهد و ممکن است سبب کثیف شدن و ایجاد لکه هایی بر روی پانسمان شود که باید این پانسمان ها تعویض گردند.

تورم هایی که پس از انجام عمل جراحی ایجاد می گردد طبیعی می باشد، ولی در صورتی که این میزان تورم ها افزایش یافت باید پزشک را در جریان قرار داد تا درمان های لازم را برای رفع نمودن آن ها ارائه نماید.

بی اشتهایی هایی که پس از جراحی در فرد بروز می یابد تا چند هفته کاملا طبیعی است و بهترین کار این است که بیمار از مواد غذایی استفاده نماید که سرشار از آهن و ویتامین می باشند. همچنین فرد باید بسیار آب بنوشد و از سبزیجات مختلف استفاده کند.

– چه نکاتی را باید به طور بلند مدت پس از جراحی آرتروپلاستی رعایت نمود؟

اگر به دنبال کسب نتیجه مطلوب از جراحی خود هستید، باید تمامی نکات مربوط به پس از جراحی را به طور کامل رعایت کنید تا به این هدف نائل گردید

زیرا اگر این نکات رعایت نگردد پس از مدتیف مفصل دچار مشکلات متعددی می شود. پس از انجام جراحی آرتروپلاستی باید از انجام ورزش های سنگین که فشار زیادی به بدن وارد می نمایند پرهیز کنید. تا جایی که ممکن است زانوهایتان را خم نکنید، زیرا خم نمودن شدید زانو به مفصل مصنوعی آسیب وارد می کند.

انجام فعالیت های بدنی شدید عمر مفاصل مصنوعی را کاهش می دهند و پس از مدتی دوباره دردهای زانو به سراغ فرد می آیند.

فرد بیمار باید پس از جراحی از عصا یا واکر استفاده نماید تا فشار زیادی به زانو وارد نگردد، همچنین باید تمامی اقداماتی را که مانع از افتادن فرد به زمین می شود را انجام دهد تا دوباره دچار آسیب نشود.

– چه بیماری هایی نیازمند جراحی آرترودز می باشند؟

برای بیماری هایی که نیازمند جراحی آرترودز می باشند می توان به بیماری هایی اشاره نمود که موجب خرابی مفاصل می شوند. از جمله ی این بیماری ها می توان به آرتروز، روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید، شکستگی های داخل مفصلی یا دررفتگی ها، عفونت های داخلی مفصل و تومورهای داخلی مفصل اشاره نمود.

این بیماری ها توانایی این را دارند که به مرور زمان مشکلاتی مانند درد و محدودیت های حرکتی را  برای افراد ایجاد کنند که می توان این مشکلات را در ابتدا که وخیم نمی باشند به سادگی درمان نمود

اما به تدریج که بیماری شدت یابد، دیگر نمی توان آن را با استفاده از داروها و دیگر روش های درمانی معمولی درمان نمود. در صورتی که بیماری آن قدر شدید شده است که بیشتر توانایی فرد را از او سلب نموده، باید از خشک کردن مفصل که همان آرترودز می باشد برای درمان استفاده نمود.

– جراحی آرترودز چه مزایایی دارد؟

در صورتی که مفصل به شدت دچار درد شده است، بیمار دچار دردهای شدیدی خواهد شد که این دردها از حرکت سطوح مفاصل بر روی یک دیگر نشات می گیرند و علت درد نیز همین حرکت مفاصل می باشد که باید درمان گردد.

این حرکات مفاصلی را می توان با استفاده از جراحی آرترودز متوقف نمود که این امر موجب از بین رفتن دردهای مفصلی دست می شود.

– چه خدماتی توسط متخصصین ارتوپد در منزل به بیماران ارائه می گردد؟

همانگونه که بیان شد علم ارتوپدی برای درمان بیماری ها و اختلالات عصبی، اختلالات ماهیچه ای و اختلالات اسکلتی کاربرد دارد. ماهیت این روش درمانی به این صورت است که پزشک متخصص از روش های درمانی مختلفی برای درمان بیماران استفاده می نماید تا بهبود آنان حاصل گردد.

افرادی که توانایی حضور در مطب پزشک متخصص ارتوپد را ندارند، می توانند در منزل از خدمات ارتوپدی که شامل ورزش درمانی و الکتروتراپی می باشد بهره مند شوند.

با استفاده از ورزش درمانی فرد بیمار می تواند دامنه ی حرکتی بدن خود را بهبود بخشد و به درمان بیماری های خود بپردازد و الکتروتراپی نیز یک متد درمانی است که در آن از امواج الکتریکی استفاده می شود.

این امواج به بافت های ناحیه ی آسیب دیده ارسال می شوند و موجب تسکین درد این نواحی می گردند. استفاده از این متدهای درمانی برای همگان درکلینیک های تخصصی مقدور نمی باشد، بنابراین می توانند در منزل خود از این خدمات درمانی بهره مند شوند.
این خدمات درمانی در منزل به افرادی که دچار بیماری های شدید قلبی و حرکتی می باشند ارائه می شود.

افرادی که به تازگی تحت عمل جراحی قرار گرفته اند و دامنه ی حرکتی آنان به دلیل این جراحی ها محدود شده است، می توانند بدن حضور در مطب پزشک ارتوپد در منزل تحت درمان قرار گیرند تا بهبود یابند.

– بیماران ناتوان حرکتی به چه صورت توسط ارتوپد در منزل ویزیت و درمان می شوند؟

همانگونه که در قبل نیز اشاره نمودیم گاها ممکن است برخی افراد حرکت کردن برای آن ها مشکل باشد، به عنوان نمونه می توان به بیمارانی اشاره نمود که در ناحیه ی کمر یا پای خود دچار شکستگی شده اند.

این بیماران که به علت درد و ناتوانی نمی توانند حرکت نمایند، می توانند در منزل توسط متخصصین ارتوپد معاینه و درمان شوند. خدماتی که این پزشکان در منزل به بیماران ارائه می کنند کاملا تخصصی می باشد.

این خدمات که شامل ویزیت و درمان می باشد، به گونه ای است که دیگر احتیاجی به حضور بیمار در مطب یا کلینیک درمانی نمی باشد. پزشکان متخصص ارتوپد در منزل فرد بیمار حضور می یابند و پس از ویزیت، درمان های مورد نیاز را برای این بیماران مشخص و تجویز می نمایند.

– خدمات ارتوپدی در منزل چه مزایایی دارند؟

خدمات ارتوپدی در منزل مزایای بسیاری را برای بیماران به دنبال دارد که از جمله ی آن ها می توان به کاهش رفت و آمدهای بیماران اشاره نمود و با استفاده از این خدمات در منزل دیگر نیازی نیست که افراد بار ترافیک و شلوغی ها را به دوش بکشند تا تحت درمان پزشک ارتوپد قرار گیرند.

بیماران علاوه بر اینکه می توانند از این خدمات در منزل خود بهره مند شوند، زمان کافی را به بدن خود می دهند تا با استراحت دوباره ریکاوری گردد. نکته مهم این است که بیماران دیگر لازم نیست وقت خود را صرف بازگشت به منزل کنند.

از عمده مشکلاتی که بیماران با آن درگیر می باشند، مراجعه به مطب ها و انجام هماهنگی های لازم برای درمان می باشد که برای درمان در مطب باید از قبل برای ویزیت نوبت بگیرید تا زمان مشخصی برای شما درنظر گرفته شود. با استفاده از خدماتی که توسط پزشکان ارتوپد در منزل ارائه می شود، به راحتی می توان این روال را پشت سر گذاشت و خود را درمان نمود.

زمانی که متخصصین ارتوپد به منزل بیماران مراجعه می نمایند، می توانند تمامی عوامل محیطی را مورد بررسی قرار داده تا اطلاعات بیشتری را از شرایط بیمار کسب نمایند. به عنوان مثال ممکن است وسایلی که بیمار از آن ها استفاده می نماید استاندارد نباشند. پزشک متخصص می تواند این مسائل را تشخیص داده و به اصلاح آنان بپردازد.

– ورزش درمانی در منزل توسط پزشکان ارتوپد به چه صورت انجام می شود؟

اکثر افراد ورزش درمانی را بدون آن که ماهیت آن را بدانند تجربه کرده اند، مثلا زمانی که پس از ورزش حرکات کششی را انجام می دهند که این خود یک نوع ورزش درمانی می باشد.

کشش و بسیاری از تمرینات مانند آن موجب انقباض عضلات بدن می گردد و همین انقباض موجبات بهبود درد را در بدن افراد ایجاد می کنند. این ورزش ها همگی جزء مجموعه ورزش درمانی می باشد که متخصصین ارتوپد می توانند آن ها در منزل در اختیار بیماران قرار دهند.

– پزشکان ارتوپد چه اهدافی را در ورزشی درمانی در منزل دنبال می کنند؟

مهم ترین هدفی که پزشکان ارتوپد در ورزش درمانی به دنبال رسیدن به آن می باشند، کمک به بدن و مفصل برای کاهش و تسکین دردهای بدن می باشد که موجب می شود بیمار به حالت نرمال خود بازگردد. از جمله اهدافی که متخصصین ارتوپد به دنبال آن می باشند می توان موارد زیر را نام برد:

– رسیدن بدن فرد بیمار به سطح بهینه و نرمال در طول انجام تمرینات مربوط به ورزش درمانی
– بهبود و بازیابی عملکرد قبلی بدن فرد بیمار
– پیشگیری ازعدم قابلیت هایی همچون حرکت و انجام فعالیت های روزمره
– بهبود سلامتی فرد بیمار و رسیدن به تناسب اندام و شادی و نشاط در بیمار

– ورزش درمانی در منزل توسط متخصص ارتوپد چه مزایایی دارد؟

انجام تمرینات ورزش درمانی در منزل توسط پزشک ارتوپد مزایای بسیاری به دنبال دارد که از جمله این فواید می توان به موارد زیر اشاره نمود:
– انجام تمرینات ورزش درمانی سبب تقویت و افزایش یک پارچگی بافت های مختلف بدن می شود.
– این تمرینات ورزشی موجب می شود تا تعادل بدنی فرد بیمار حفظ گردد.
– موجب تقویت بافت های عضلانی می شوند که این مسئله تاثیر بسزایی در بهبود افراد دارد.
– انجام تمرینات ورزش درمانی بهبود کامل و استقامت عضلات بدن رابه همراه دارد.
– موجب بهبود عملکرد مفاصل بدن می شود.
– این تمرینات ورزشی موجب افزایش گردش خون در بدن فرد بیمار می گردد که همین امر سبب افزایش متابولیسم بدن برای تسریع در روند بهبودی می شود.
– انجام دقیق و درست تمرینات ورزش درمانی موجب می گردد تا ضعف و خستگی های بدن فرد بیمار کاهش یابد.

– انواع مختلف ورزش درمانی در منزل به چه صورت می باشد؟

ورزش درمانی را براساس هدف از ورزش و نوع بیماری فرد به چند دسته تقسیم می نمایند که اولین دسته آن ورزش های دامنه ی حرکتی می باشد.

این ورزش ها سبب افزایش سطح دامنه ی حرکتی و کشش بافت های نرم بدن می شوند که این ورزش درمانی خود دارای 3 حوزه ی دامنه ی حرکتی فعال، دامنه ی حرکتی غیر فعال و دامنه ی حرکتی فعال کمکی می باشد که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.
دسته ی دوم از این ورزش ها ورزش های تقویتی می باشد که انجام تمرینات آن سبب افزایش قدرت، توان و استقامت عضلات و استخوان های بدن می گردد. تمرینات این دسته نیز به طور کلی به سه دسته ایزوتونیک، ایزومتریک و ایزوکینتیک تقسیم می گردد که به طور معمول تکرار می گردند که از نمونه های این تمرینات در منزل می توان به بلند کردن دنبل اشاره نمود.

دسته ی بعدی تمرینات، تمرینات تعادل و هماهنگی می باشد که به موجب بهبود قرارگیری بدن و حفظ تعادل فرد تنظیم شده اند.

تمرینات کششی نیز از جمله تمریناتی می باشند که توسط پزشکان ارتوپد در منزل به بیماران ارائه می گردند. این دسته از تمرینات همراه با کشش و حرکت بافت ها و عضلات بدن می باشند که سبب بهبود دامنه ی حرکتی مفاصل می شوند. از نمونه تمرینات دیگر در این زمینه می توان تمرینات استقامتی را نام برد.

– ورزش درمانی در منزل به بهبود چه بیماری هایی کمک می نماید؟

طبق تحقیقات و بررسی های صورت گرفته در زمینه ی ورزش درمانی، بسیاری از بیماری های مفاصل و اسکلتی بسته به نوع آن ها و شدت آسیب توسط ورزش درمانی به صورت بلند مدت و یا کوتاه مدت  قابل درمان می باشند.

در صورتی که فرد بیمار تمامی تمرینات را به بهترین نحو ممکن و به صورت تدریجی انجام دهد، می تواند قدرت و انعطاف پذیری عضلات خود را حفظ نموده و آن ها را تقویت نماید. از طرفی این تمرینات موجب انتقال بهتر مواد مغذی به بافت های عضلانی بدن می شوند.

– ورزش درمانی در منزل توسط متخصصین ارتوپد چه اصولی دارد؟

پزشک در این زمینه برنامه ها و تمرینات مختلفی را برنامه ریزی می کند که همین برنامه ریزی ها موحب می شود تا تمرینات ورزش درمانی سبب جلوگیری صدمات و بهبود عملکرد بدن شوند.

مهم ترین اصولی که در این زمینه در نظر گرفته شده است این است که تمریناتی که برای ورزش درمانی در نظر گرفته می شود، باید برای بهبود بافت ها، عضلات و استخوان های بدن باشد و این به این معنا می باشد که باید تمرکز تمرینات بر روی بهبود نواحی آسیب دیده باشد.

– چه تمریناتی برای برطرف نمودن درد زانو در منزل توسط پزشک ارتوپد ارائه می گردد؟

ازآنجایی که زانو از آن نواحی می باشد که بسیار حساس و آسیب پذیر می باشد، در نتیجه باید تمامی نکات لازم برای مواظب از آن را رعایت نمود. افرادی که خیلی زیاد از زانوی خود استفاده می نمایند، سلامت مفاصل های آن ها با خطرات بسیاری مواجه خواهد شد که در صورت عدم رسیدگی عوارض جبران ناپذیری را در پی خواهند داشت. تمریناتی که در این روش درمانی برای زانو ارائه می گردد سبب متعادل شدن حرکات زانو می شود.

این تمرینات همچنین موجب کاهش درد در ناحیه ی زانو، بهبود آرتروز و بهبود عملکرد مفصل زانو می شود و بیماران می توانند تمامی این خدمات را بدون آن که به مطب یا کلینیک تخصصی مراجعه نمایند در منزل دریافت نمایند تا روند بهبود نواحی آسیب دیده آن ها کامل گردد و بتوانند به مانند گذشته فعالیت های عادی و روزمره خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهند. ازجمله تمریناتی که برای رفع درد زانو در نظر گرفته شده است، تمرینات بلند کردن پا و اسکات زانو می باشند.

– چه تمریناتی برای درمان دردهای کمر توسط متخصصین ارتوپد ارائه می شود؟

در صورتی که افراد بیمار بتوانند به طورصحیح و کامل تمامی تمرینات درمانی خود را انجام دهند، درد کمر این افردا بهبود می یابد، اما اگر این تمرینات همراه با خطا و اشتباه باشد، منجر به بروز کمر دردهای شدیدتری خواهد شد.

از جمله تمریناتی که برای درمان درد کمر توسط پزشکان ارائه می گردد، می توان به انقباض جزئی، دراز و نشست، تمرین های مربوط به سیاتیک وتمرین شیب لگن اشاره نمود که تاثیرات بسزایی در درمان دردها و بیماری هایی که به علت وارد شدن آسیب های مختلف به این نواحی ایجاد شده اند دارند.

از شما بابت مطالعه ی این مقاله کمال تشکر و قدردانی را داریم.

پزشکان ارتوپد چه اهدافی را در ورزشی درمانی در منزل دنبال می کنند؟

مهم ترین هدفی که پزشکان ارتوپد در ورزش درمانی به دنبال رسیدن به آن می باشند، کمک به بدن و مفصل برای کاهش و تسکین دردهای بدن می باشد که موجب می شود بیمار به حالت نرمال خود بازگردد. از جمله اهدافی که متخصصین ارتوپد به دنبال آن می باشند

ورزش درمانی در منزل توسط متخصص ارتوپد چه مزایایی دارد؟

انجام تمرینات ورزش درمانی در منزل توسط پزشک ارتوپد مزایای بسیاری به دنبال دارد

انواع مختلف ورزش درمانی در منزل به چه صورت می باشد؟

ورزش درمانی را براساس هدف از ورزش و نوع بیماری فرد به چند دسته تقسیم می نمایند که اولین دسته آن ورزش های دامنه ی حرکتی می باشد.

ورزش درمانی در منزل به بهبود چه بیماری هایی کمک می نماید؟

طبق تحقیقات و بررسی های صورت گرفته در زمینه ی ورزش درمانی، بسیاری از بیماری های مفاصل و اسکلتی بسته به نوع آن ها و شدت آسیب توسط ورزش درمانی به صورت بلند مدت و یا کوتاه مدت قابل درمان می باشند.

ورزش درمانی در منزل توسط متخصصین ارتوپد چه اصولی دارد؟

پزشک در این زمینه برنامه ها و تمرینات مختلفی را برنامه ریزی می کند که همین برنامه ریزی ها موحب می شود تا تمرینات ورزش درمانی سبب جلوگیری صدمات و بهبود عملکرد بدن شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×