آلفا طب

بیماری واریکوسل بیضه چیست و چگونه درمان می‌شود؟

واریکوسل بیضه چیست و چگونه درمان می‌شود؟

واریکوسل بیضه در واقع به بیماری می‌گویند که در آن سیاهرگ‌های کیسه بیضه بیش از حد متورم می‌شوند. بیماری واریکوسل بیضه معمولاً علائم خفیفی مانند: تورم کیسه بیضه، درد در بیضه‌ها و حساسیت بالای بیضه خواهد داشت. در برخی موارد نیز این بیماری هیچ علائمی ندارد. با این حال بیماری واریکوسل یکی از اصلی‌ترین دلایل ناباروری در مردان است.

با استفاده از توصیه‌های بهداشتی و چکاپ مداوم، شما می‌توانید به‌موقع این بیماری را تشخیص دهید و برای درمان واریکوسل اقدام کنید. ما در مرکز خدمات پزشکی آلفاطب با بهره گیری از کادر تخصصی پزشکی و پرستاری و تجهیزات به‌روز و پیشرفته می‌توانیم برای درمان واریکوسل بیضه به شما کمک کنیم. برای درخواست انواع خدمات تشخیصی، نمونه‌برداری، انجام آزمایش‌های پزشکی و اعزام پرستاران مجرب می‌توانید اقدام نمایید و یا برای اطلاعات بیشتر از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید.

با علل و علائم واریکوسل بیضه آشنا شوید

علل و علائم واریس بیضه

واریکوسل می‌تواند دلایل و علائم بسیار مختلفی داشته‌باشد. شایع‌ترین علامت این بیماری، تورم و دردناک شدن بیضه‌ها است. با این حال علائم و علل مختلف دیگری هم وجود دارند که در جدول زیر بررسی می‌کنیم.

علائم علل
درد مبهم در بیضه که اغلب با دراز کشیدن بهتر می‌شود. مشکلات وریدی
تورم در بیضه یا کیسه بیضه پیچش طناب اسپرم یا رگ‌های نزدیک آن
آتروفی یا کوچک شدن بیضه‌ها گردش نداشتن کامل خون در سیاهرگ‌های بیضه
ناتوانی در بارداری (ناباروری) عملکرد ناقص دریچه برگشت خون در بیضه‌ها

به‌صورت کلی، می‌توان گفت دلایل بسیار زیادی وجود دارند که می‌توانند باعث بروز بیماری واریکوسل در آقایان شوند. دریچه انتقال خون در رگ‌ها ممکن است به‌درستی کار نکند و کند بودن جریان خون موجب جمع شدن خون در سیاهرگ‌ها شده و رگ‌های بیضه متورم شود. این تورم باعث احساس درد مبهم در بیضه خواهد شد. به‌صورت کلی عدم گردش صحیح خون را می‌توانیم از دلایل اصلی واریکوسل بدانیم.

با مشاهده علائم واریس بیضه می‌توانید از طریق مشاوره با پزشکان مجموعه آلفاطب برای ویزیت متخصص در منزل درخواست دهید؛ پس از آن، متخصصین ما در کمترین زمان ممکن به محل سکونت شما مراجعه می‌کنند. پس از معاینه، دریافت آزمایش و تشخیص، پزشکان می‌توانند به‌صورت آنلاین یا حضوری نسخه درمانی شما را ارائه دهند.

درمان واریکوسل بیضه در مردان

درمان واریس بیضه مردان

دانستن اینکه واریکوسل چیست و چه علائمی دارد قطعاً می‌تواند در تشخیص و درمان به‌موقع تأثیر گذار باشد. حال که متوجه شدیم بیماری واریکوسل چیست؟ شاید برای شما هم سؤال شده باشد که درمان این بیماری چگونه است؟ و آیا درمان قطعی برای آن وجود دارد یا خیر.

به‌صورت کلی بهترین راه درمان بیماری واریکوسل بیضه را متخصصین اورولوژی مشخص می‌کنند و با انجام معاینات و آزمایش‌های مورد نیاز به درمان بیماری می‌پردازند. مرکز خدمات پزشکی آلفاطب با بهره‌گیری از انواع پزشکان متخصص، خدمات پزشکی و درمانی را به طور کامل در منزل بیمار ارائه می‌کند. در صورت نیاز تجهیزات پزشکی پیشرفته به منزل شما فرستاده می‌شود و در اختیار پزشک و بیمار قرار می‌گیرد. برای درخواست ویزیت متخصص اورولوژی در منزل با ما تماس بگیرید و برای دریافت اطلاعات بیشتر از مشاوره تلفنی رایگان بهره‌مند شوید.

در ادامه با روش‌های درمان واریس بیضه آشنا می‌شویم.

درمان واریس بیضه با جراحی

جراحی واریکوسل با بیهوشی عمومی انجام می‌شود و به صورت کلی دو روش برای انجام آن وجود دارد:

  • درمان میکروسکوپی: با استفاده یک میکروسکوپ و برشی 1 سانتی‌متری بیماری را درمان می‌کند. این جراحی 2 الی 3 ساعت طول می‌کشد. بیمار بعد از 2 تا 3 روز بهبود یافته و می‌تواند به زندگی روزمره برگردد.
  • لاپاروسکوپی: در این روش جراح با استفاده از لوله‌های لاپاروسکوپی اقدام به باز کردن جریان رگ‌ها می‌کند. این جراحی 30 تا 40 دقیقه زمان می‌برد و معمولا بیمار فردای آن روز می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود برگردد.

درمان خانگی واریکوسل در مردان

برخی از درمان‌های خانگی واریکوسل می‌تواند به عنوان راهکاری مؤثر برای بهبودی سریع‌تر به کار گرفته شوند؛ اما برای استفاده هریک از این روش‌ها بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از مناسب بودن آن برای شرایط فعلی خود مطمئن شوید. در ادامه درمان واریس بیضه در منزل را بیشتر بررسی می‌کنیم.

  • تغییر سبک زندگی: اجتناب از مصرف سیگار، مواد مخدر و مشروب.
  • اجتناب از پوشیدن شلوار‌ تنگ: شلوار و لباس زیرهای تنگ می‌توانند باعث متورم شدن رگ‌های بیضه و درد شوند.
  • استفاده از یخ: یخ می‌تواند درد را بلافاصله تا حدود زیادی بهبود بخشد.
  • استفاده از داروهای ضد التهابی: داروهای ضد التهابی مانند ناپروکسن و ایبوپروفن می‌توانند در درمان بیماری واریکوسل تاثیر گذار باشند.

درمان واریکوسل بیضه در طب سنتی

درمان واریس بیضه در طب سنتی نیز می‌تواند بهبودی را سریع و راحت‌تر کند. در ادامه بهترین راهکارهای سنتی برای درمان واریکوسل را بررسی می‌کنیم.

  • ماء الجبن: این ترکیب گیاهی را می‌توانید از عطاری‌ها دریافت کرده و روزانه به صورت ناشتا مصرف کنید.
  • گیاه خرنوب: این گیاه با افزایش قوای جنسی می‌تواند برای درمان واریکوسل استفاده شود.
  • درمان واریکوسل با حنا: صحت درمان با حنا هنوز ثابت نشده است اما برخی پزشکان طب سنتی معتقدند می‌توان علائم واریکوسل بیضه را با حنا کاهش داد.
  • درمان با مخلوط خاکستر هسته خرما، کلم و سرکه: این ترکیب می‌تواند گردش خون را بهبود بخشیده و تورم رگ‌ها را کاهش دهد.

واریس بیضه چه خطراتی برای مردان دارد؟

خطرات واریس بیضه در مردان

خطرات واریس بیضه در صورت عدم درمان می‌توانند بسیار جدی باشند. در ادامه به برخی از عوارض واریس بیضه اشاره می‌کنیم:

کاهش سطح تستوسترون (هیپوگنادیسم مردانه)

تورم بیضه‌ها می‌تواند باعث کاهش سطح تستوسترون شود. این کاهش در نهایت منجر به کاهش میل جنسی، پوکی استخوان، ضعف در ماهیچه‌ها و افسردگی خواهد شد.

آزواسپرمی یا از بین رفتن کامل اسپرم

آزواسپرمی زمانی اتفاق می‌افتد که به دلیل واریکوسل بیضه، هیچ اسپرمی وجود ندارد. این اتفاق باعث ناباروری در مردان می‌شود.

درد مزمن و حساسیت بالای بیضه

با توجه به اینکه گرید واریس بیضه بیمار چقد است، درد، تورم و حساسیت این ناحیه در هر فرد متفاوت مشاهده می‌شود. خطرات واریس بیضه می‌توانند تاثیرات بلند مدت زیادی داشته باشند. از شایع‌ترین عوارض واریس بیضه در صورت عدم درمان می‌توانیم به ناباروری اشاره کنیم.

درمان واریکوسل بیضه در منزل توسط مرکز خدمات پزشکی آلفاطب

مرکز خدمات پزشکی آلفاطب با تجربه گسترده در ارائه خدمات پزشکی و پرستاری، انواع خدمات از جمله خدمات درمان واریکوسل را در منزل بیمار ارائه می‌دهد. در صورتی که نیاز به پزشک اورولوژیست یا تکنسین آزمایشگاه دارید، کارشناسان آلفاطب آماده‌اند تا در کمترین زمان ممکن به محل شما اعزام شوند. خدمات این مجموعه شامل ارائه خدمات پزشکی و پرستاری 24 ساعته، مشاوره تلفنی و آنلاین حتی در روزهای تعطیل می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×