زندگی ما انسان ها همواره بر پایه استرس و نگرانی های عاطفی، شغلی، اجتماعی، تحصیلی و … است. بسیاری از این موارد با کمک ویزیت روانشناس در منزل و مراجعه به روانشناس متخصص و باتجربه قابل مدیریت و کنترل هستند. ممکن است هر یک از افراد در مراحل مختلف زندگی خودشان، نیاز به شرکت در جلسات مشاوره ای داشته باشند و این موضوع اصلا مشکلی ایجاد نمی کند.
روانشناس می تواند به شما برای مدیریت کردن مشکلات کمک بسیار زیادی کند. تعرفه ویزیت روانشناس در منزل نسبت به مراجعه حضوری به روانشناس، سوالی است که از سوی بسیاری از افراد پرسیده می شود. خوشبختانه مرکز خدمات آلفاطب با داشتن مجوز رسمی از دانشگاه علوم پزشکی ایران، خدمات ویزیت روانشناس را با حداقل هزینه به شما ارائه می کند. می توانید برای استعلام قیمت با یک تماس تلفنی رایگان، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
ویزیت روانشناس در منزل چگونه انجام میشود؟
ویزیت روانشناس در منزل در ابتدا با توضیحات خود شما آغاز می شود. باید حتما روانشناس را با داروهای مصرفی و پرونده پزشکی خود آشنا کنید و مشکلات روحی خودتان را بیان نمایید.
برای اینکه از خدمات درمانی روانشناس بهره مند شوید، لزوما نیازی نیست که از دارو استفاده کنید. بلکه روانشناس می تواند با توجه به مشکلات و افکار ناراحت کننده شما، روند درمان را آغاز کند و با ارائه یک سری ایده ها و تکنیک ها، به بهبود مشکلات شما کمک نماید.
ویژگی های روانشناس خوب در منزل
روانشناس خوب باید بتواند به مخاطب خود گوش بدهد، او را درک کند و بدون قضاوت در مورد مشکلات فرد صحبت کند. ویزیت روانشناس در منزل و مراکز درمانی تفاوتی ندارد و در هر صورت روانشناس باید تخصص و تجربه کافی برای ارائه خدمات به فرد داشته باشد. یک درمانگر خوب می تواند به شما کمک کند تا به جلو حرکت کنید. بنابراین، شما باید بدانید که ویژگی های یک روانشناس خوب شامل چه مواردی می شود؟ و در مورد آن تحقیق کنید.
با انتخاب روانشناس مناسب، می توانید کم کم با مشکلات روحی خودتان کنار بیایید و زندگی آرام تری را تجربه کنید. این احساس آرامش و امنیت شما در هنگام حضور در کنار روانشناس است که می تواند به شما احساس خوبی بدهد.
یک روانشناس لازم است که مبانی و مباحثی را که در طول زمان تحصیل یاد می گیرد را به کاربرد تبدیل کند و این علم گسترده تنها در قالب مطالب تئوری در ذهن فرد ماندگار نشود.
ویژگی یک روانشناس خوب این است که به تفاوت های بین افراد از لحاظ مختلف توجه کند و دقت کافی را در مورد تیپ های شخصیتی آنها داشته باشد، زیرا بیشتر ارتباطات افراد بر اساس تیپ های شخصیتی و رفتار متناسب با این تیپ شکل می گیرد.
هر روانشناسی با توجه به دانش گسترده خود باید با افراد مختلف ارتباط برقرار کند و سعی در آگاهی از نیازهای یک فرد داشته باشد، در خیلی موارد افراد از نیازهای اصلی که در ذهنشان وجود دارد اطلاعی ندارند و یک روانشناس با کسب اطلاعات از فرد می تواند به این شناخت جامع دست یابد.به دست آوردن این شناخت به روانشناس کمک خواهد کرد که راهکارهای مناسبی را در هنگام ارائه دادن مشاوره به مراجعه خود در نظر بگیرد تا وضعیت مراجعه کننده را به شرایط ایده آل نزدیک کند. افراد با آگاهی از نیازهای خود می توانند مشکلات خود را حل کنند و به نتیجه دلخواه در کوتاه ترین زمان برسند.
آیا در مورد جایگاه روانشناسی و استفاده از خدمات مشاوره در زندگی اطلاعات دارید؟همانقدر که مراجعه به یک روانشناس مهم است، انتخاب یک روانشناس خوب که دارای ویژگی های مثبت و حرفه ای باشد نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.
در کل منظور از روانشناسی، علم خاصی است که به مطالعه کردن رفتار انسان ها می پردازد و در این حیطه مباحث متنوع و مختلفی وجود دارد. در روانشناسی برقراری مهارت های ارتباطی و داشتن اعتماد به نفس حائز اهمیت است.
امروزه روانشناسی در جایگاه همه افراد جایگاه خاصی به دست آورده و بهره بردن از مشاور توانا و ماهر در تمامی مراحل زندگی به شدت احساس می شود تا افراد بتوانند هر مشکل خود را برطرف کرده و به نتیجه مورد نظر دست یابند. روانشناسی و مشاوره، حیطه های مختلفی را در بر می گیرد و روانشناسان آگاه قادر هستند که در زمینه های بیشتری به مراجعه خود کمک کنند.
با توجه به اهمیت انتخاب یک روانشناس خوب و باتجربه، توصیه می کنیم که حتما از افراد متخصص کمک بگیرید. در همین راستا مرکز خدمات پزشکی آلفاطب، تلاش میکند تا بهترین خدمات را با اعزام مشاوران و روانشناسان به محل شما ارائه دهد.
انواع خدمات ویزیت روانشناس در منزل
ویزیت روانشناس در منزل بر اساس نوع مشکل می تواند به صورت فردییا گروهی باشد. افرادی که به دلیل مشکلات خانوادگی و زناشویی نیاز به مراجعه به روانشناس دارند، بهتر است که به صورت گروهی یا دو نفره در جلسات شرکت کنند. همچنین در کنار جلسات گروهی مشاوره، باید حتما مشاوره فردی نیز به فرد داده شود. مشاوره ازدواج، تحصیلی، خانوادگی، زناشویی، نوجوانان و … از جمله ویزیت روانشناس در خانه هستند.
ویزیت روانشناس در منزل می تواند فرصت خوبی را برای شما به وجود آورد تا حرف بزنید، گریه کنید و احساسات خودتان را برای فردی که در تلاش برای رفع مشکلات شما است، بیان کنید. در هنگام دریافت خدمات از ویزیت روانشناس در خانه، باید به بازه سنی فردی که نیاز به ویزیت دارد توجه کنید.
ویزیت روانشناس در منزل با روانشناس کودک
کودکان در سنین مختلف ممکن است نیاز به کمک روانشناس داشته باشند. ویزیت روانشناس در منزل با روانشناس کودک قابل انجام است و کودکان می توانند در محیط امن منزل با روانشناس صحبت کنند و روانشناس نیز شرایط کودک را مورد بررسی قرار دهد. پرخاشگری، ناراحتی، افسردگی، عدم پاسخگویی به واکنشات و … از جمله مشکلات رایج در کودکان هستند که با کمک روانشناس کودک قابل برطرف کردن اند.
ویزیت روانشناس در منزل با روانشناس بالینی
روانشناس بالینی فردی است که به صورت تخصصی در مورد مشکلات و ناهنجاری های روحی، ناتوانی ها و آشفتگی های هر فرد و خانواده تحقیق می کند و برای مدیریت آن ها راهکارهای علمی و به روزی را ارائه خواهد کرد.
ویزیت روانشناس در منزل برای افرادی که در سنین مختلف از جمله بزرگسالی و نوجوانی نیاز به کمک تخصصی دارند، قابل دریافت است. روانشناس بالینی می تواند به درمان بسیاری از مشکلات روحی افراد کمک کند. به شرطی که خود افراد نیز در این جلسات سرپا گوش باشند و از تکنیک های ارائه شده کمک بگیرند.
مشاوره ازدواج درمنزل
در حال حاضر افراد زیادی هستند که به مشاوره های مختلفی نیاز دارند. دریافت خدمات مشاوره ای تنها برای حل مشکلات رفتاری حاد نیست و در موارد زیادی چون ازدواج نیز افراد از این روش می توانند استفاده کنند.
کسانی که قصد ازدواج دارند و به جلسات مشاوره پیش از ازدواج نیاز داشته باشند، می توانند با درخواست مشاوره برای حضور در منزل خود خدمات لازم را به همراه فرد مورد نظر برای ازدواج دریافت کنند، در این موارداگر نیاز به انجام تست های خاص باشد، روانشناس اینکار را انجام می دهد، سپس تحلیل لازم را در مورد این تست و شباهت ها و تفاوت های افراد به کار گیرد.
درمشاوره پیش از ازدواج روانشناسان نمونه سوالاتی که فرد از طرف مقابل خود دارد را در نظر می گیرند و به شخص کمک می کند که در زمان مشخصی سوال های خود را از فرد مقابل بپرسد، اگر افراد در مورد این سوالات آگاهی نداشته باشند به آنها در این زمینه کمک می کنند تا نگرش افراد به ازدواج تغییر کند و با دیدگاهی واقع بینانه این مسئولیت مهم را بپذیرند.
تلاش روانشناس این است که افراد قبل از ازدواج خود در مورد اهدافشان برای زندگی آینده و ازدواج اطلاعات لازم را دریافت کنند. همچنین از نقطه قوت و ضعفی که فرد مقابل دارد آگاه شوند، اگر یک فرد خط قرمز خاصی در زندگی خود دارد با بیان این مسأله با شریک زندگی خود می تواند واقع بینانه تر نسبت به این مسأله برخورد کند. به طور مثال اگر دختر خانمی در جلسه مشاوره پیش از ازدواج بیان می کند که خط قرمز او خانواده می باشد، فرد مقابل با آگاهی در این زمینه تلاش خواهد کرد که نیاز او را در نظر بگیرد و کدورتی در این زمینه ایجاد نشود.
جایگاه افراد در خانواده در مشاوره پیش از ازدواج سنجیده می شود، در موارد زیادی با اطلاع از جایگاه فرد در خانواده می توان از اعتماد اعضای خانواده به فرد آگاه شد، افرادی که در جمع خانواده خود جایگاه بالاتری دارند مدیریت زندگی خود را راحت تر انجام می دهند.این که افراد در مواقع عصبانیت چه اقدامی انجام می دهند نیز از موارد حائز اهمیت است که توسط مشاور به مراجعه کنندگان یادآوری می شود تا هر دوی آنها ازدواج درستی را انجام دهند.
وابسته بودن فرد به خانواده خود نیز اهمیت دارد، اگر هر یک از زوجین وابستگی مفرطی را به خانواده خود داشته باشند ممکن است در زندگی زناشویی با مشکلاتی مواجه شوند و این مسأله باید به طور کامل بررسی شود، مراجعه کننده ای که بدون اجازه پدر یا مادر خود هیچ اقدامی را انجام نمی دهد و حس مسئولیت پذیری را برای زندگی خود ندارد، لازم است که با مشاور در میان بگذارد، در بیشتر مواقع افراد می توانند این وابستگی را کم کرده و حس استقلال بیشتری را کسب کنند.
توجه افراد به وضعیت اقتصادی خود و طرف مقابل نیز از موارد مهمی است که مشاور به دو نفر پیشنهاد می کند در این مورد آگاه شوند.
افرادی که به مادیات اهمیت فراوانی می دهند این گزینه را به طور کامل باید مد نظر بگیرند و سوالات مهم را در این راستا از طرف مقابل خود بپرسند. در موارد زیادی ممکن است زوجین به دلیل خجالتی و… سوالات مهم در زمینه اقتصادی را از همدیگر نپرسند.
در صورتی که وجود پول برای همه مراحل زندگی اهمیت دارد و هیچ فردی نمی تواند این واقعیت را انکار کند که وضعیت اقتصادی برایش مهم نیست.اینکه مدیریت دخل و خرج بعد از تشکیل زندگی به عهده چه فردی می باشد به کمک مشاور از طرف مقابل مراجعه پرسیده خواهد شد. فرد از چه کسی بیشتر مشورت می گیرد و در خانواده خود حرف چه کسی را بیشتر قبول دارد نیز از مواردی است که اگر در مشاوره پیش از ازدواج مطرح شود، نتیجه قابل قبول تری را ایجاد می کند.
امروزه تست های زیادی برای مشاوره پیش از ازدواج وجود دارد و بسته به شرایط مراجعین تست های شخصیتی متفاوتی صورت می گیرد، مشاور با توجه به شرایط زوجین بهترین تست مورد نظر را انتخاب می کند و در منزل به آنها می دهند که تست را انجام دهند.
مشاور پیش از ازدواج تلاش دارد با درگیر کردن ذهن مراجعین خود به آنها ذهنیت جامعی را از ازدواج موفق منتقل کند تا نگرانی های خاص در مورد ازدواج را برطرف کرده و به مراجعه اطلاع دهد که در مدت زمان آشنایی باید سوال های خاصی تعیین شود و از همدیگر پرسیده شود تا دل مشغولی های فرد کاهش یافته و در این مورد مشکلی وجود نداشته باشد.
در مواقع زیادی زن و مرد به دلیل خجالت یا موارد دیگر از طرف مقابل خود سوالات مهم را نمی پرسند، اما در ذهن خود به آن فکر می کنند، مشاور کمک می کند فرد به بهترین شیوه این سوال را مطرح کرده و به مراجعه کننده خود آموزش لازم را بدهد.
مشاوره تحصیلی در منزل
برای موفق شدن در امر تحصیل، نیاز به راهنمایی افراد آگاهی است که کمک کنند مشکلات موجود در زمینه تحصیل برطرف شود. یکی از این افراد آگاه روانشناسان و مشاوران تحصیلی هستند.
این مشاوره در کل به دانش آموزان در هر پایه ای مربوط می شود، همچنین دانشجویان در مقاطع لیسانس تا دکترا را در بر دارد. مشاور تحصیلی در زمینه های مختلفی به افراد کمک می کند که در مواقعی که مشکلات تحصیلی دارند این مشکل را حل کنند. به عبارتی برای برنامه ریزی های تحصیلی، مشاور اقدامات مهم را انجام می دهد.
روانشناسی که در منزل دانش آموز حضور مییابد با در نظر گرفتن پایه تحصیلی دانش آموز و توجه به نقاط ضعف و قوت این افراد، برنامه متناسب با ساعات حضور در منزل را تنظیم می کند
همچنین مشاور زمان خاصی را برای انجام دادن این برنامه در نظر می گیرد و در زمان مشخصی برای بررسی برنامه و تایم هایی که فرد به بهترین نحو استفاده کرده به منزل مراجعه می کند.
برای پایه نهم تحصیلی مشاور تلاش می کند که به علاقه دانش آموز دقت فراوانی کند و تمامی دغدغه های این فرد را برای شغل آینده در نظر بگیرد، سپس اقدام به انجام این کار بکند.
اگر دانش آموزی علاقه به رشته انسانی دارد، اما به اجبار خانواده رشته ریاضی فیزیک را انتخاب می کند، وظیفه مشاور این است که به انتخاب دانش آموز اهمیت بیشتری بدهد و دلایل فرد را برای این رشته در نظر بگیرد واگر دانش آموز دلایل خاص و مهمی برای این رشته دارد به صورت منطقی خانواده را در جریان این دلایل بگذارد.
در مواقعی که نتایج کنکور اعلام می شود افراد زیادی با مراجعه حضوری به کلینیک ها، مشاوره تحصیلی خود را دریافت می کنند اما افرادی ترجیح می دهند مشاور را به منزل خود دعوت کنند و در کنار خانواده در مورد رشته های مختلف و از بازار کار آنها اطلاع یابند و رشته ای متناسب با علاقه و شرایط دیگر انتخاب کنند.
مشاوران تحصیلی برای انتخاب دانشگاه های برتر و رشته در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز به مراجعین خود کمک می کنند و مقررات هر دانشگاهی را بیان می کنند.
به طور مثال، اگر مراجعه کننده ای در نظر دارد بعد از اتمام تحصیلات برای ادامه تحصیل به کشور دیگری مهاجرت کند، مشاور آگاه تلاش خواهد کرد که قوانین مهاجرت را به مراجعه اطلاع دهد و شرایط مهم برای دریافت پذیرش را به فرد یادآوری کند تا هر مشکلی که در این زمینه وجود دارد برطرف شود.
مشاور تحصیلی که در منزل حاضر می شود از ابزارهای خاصی برای کار خود بهره می برد که مهم ترین آن انجام دادن برنامه ریزی های خاص برای هر فرد و متناسب با نقاط قوت یا ضعف این فرد می باشد، مشاورانی که سعی می کنند برنامه یکسانی را به مراجعین خود بدهند مسلما در کار خود موفق نمی شوند و این افراد حس خوبی نسبت به مشاورشان ندارند.
با برنامه ریزی درست، تعادل بین دروس ایجاد می شود و با تعیین تایم مشاوره و خواندن دروس به افراد کمک خواهد شد که روش بهتر را انتخاب کنند.
روانشناس با حضور در منزل دانش آموز، به برنامه ریزی هایی که فرد قبل از حضور مشاور انجام داده است دقت می کند و تلاش اصلی را برای رفع چند برنامگی به کار می گیرد. یک مشاور موفق به ضریب درس ها به همراه اهمیتی که یک درس دارد توجه کرده و برنامه ریزی را با این روش انتخاب می کند.
فردی که نیاز به مشاوره تحصیلی دارد در یک جلسه نمی تواند تمامی مشکلات موجود در برنامه ریزی را برطرف کند بلکه در نظر گرفتن فاصله مشخصی برای مراجعه دوباره روانشناس به منزل فرد اهمیت دارد.
توجه و نظارت دقیق مشاور به دفتر برنامه ریزی و بررسی برنامه هفتگییا ماهانه دانش آموز، به حل مشکلات تحصیلی کمک فراوانی می کند.
از اقدامات مهمی که روانشناسان برای مراجعین تحصیلی خود انجام می دهند، آموزش دادن مهارت ها و راهکارهای خاص است. مشاور تحصیلی دقت می کند که اگر روش مطالعاتی خاصی براییک درس وجود داشته باشد این روش را در نظر بگیرد و با آموزش آن به مراجعه کننده خود خدمات لازم را ارائه دهد.
افرادی که تمرکز کافی ندارند، با کمک گرفتن از مشاور خود قادر هستند که تمرکزشان را افزایش دهند و تکنیک های خاص را برای این کار انجام دهند
همچنین روش هایی که به بالا بردن زمان مطالعه در افراد کمک می کند را مد نظر داشته و با انتخاب بهترین روش به مراجعین، مشاوره لازم را ارائه می دهند. مشاورانی که به منزل فردمی روند، لازم است که آزمونی را درزمانی که فرد آمادگی دارد تنظیم کرده تا به ایشانیاد دهند که آزمون و زمان آن را مدیریت کنند و استرس خاصی در این زمینه نداشته باشند.
یک مشاور تحصیلی تلاش می کند از تکنولوژی روز دنیا بهره ببرد و با این روش ها به مراجعه کننده خود خدمت بیشتری کند.
تعرفه ویزیت روانشناس در منزل
قیمت ویزیت روانشناس در منزل وابسته به فاکتورهای مختلفی است که از جمله آن ها می توان به محل سکونت، زمانی که روانشناس در کنار فرد است و همچنین شرایط بیمار اشاره کرد. با این حال تعرفه روانشناس در منزل مانند مراجعه به کلینیک ها روانشناسی بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت است. به طوری که کارشناس ارشد روانشناسی به ازای هر 45 دقیقه جلسه مشاوره باید 130 هزار تومان و فرد دارای مدرک دکتری به ازای هر جلسه 45 دقیقه ای روانشناسی 187 هزار تومان هزینه دریافت کند.
با وجود اینکه هزینه ویزیت روانشناس از سوی وزارت بهداشت ابلاغ می شود، اما به دلیل متفاوت بودن خدمات ارائه شده احتمال اینکه قیمت اعلام شده نیز متغیر باشد وجود دارد. شما می توانید برای دریافت تعرفه ویزیت روانشناس در منزل به صورت دقیق، با کارشناسان ما در مجموعه آلفاطب در ارتباط باشید تا با توجه به محل سکونت، شرایط بیمار و نوع خدماتی که ارائه می شود، قیمت را به شما اعلام کنیم. تمام تلاش تیم ما در این مجموعه این است که بهترین خدمات را با کمترین هزینه به شما ارائه کنیم.
مزیت های استفاده از خدمات مشاور و روانشناس در منزل کدامند؟
امروزه بهره بردن از خدمات مختلف مشاوران و روانشناسان به شیوه های مختلفی امکانپذیر شده است و افراد زیادی هستند که تمایل زیادی به حضور مشاور در منزل خود نشان می دهند.
مراکز زیادی در حال حاضر این خدمات مختلف را انجام می دهند و کلینک های مشاوره برای استفاده بیشتر مردم و علاقه مند کردن آنها به خدمات مشاوره راهکارهای مختلفی را امتحان کرده اند و یکی از روش ها که با استقبال بیشتر افراد مواجه شده است به حضور مشاور و روانشناس در منزل افراد مربوط می شود.
در این موارد روانشناسان به درخواست بیماریا مراجعه خود در محل مورد نظر به همراه تیم آگاه در این زمینه حضور یافته و خدمات لازم را ارائه می دهند. این افراد می توانند مشاوره لازم را در زمینه های مختلف با توجه به مهارت و سابقه کار بیشتر داشته باشند.
به طور مثال اگر روانشناسی در زمینه طلاق و مسائل مربوط به زوج درمانی فعالیت بیشتری دارد، در مواقعی که بین زن و مرد کشمکشی ایجاد شود، روانشناس با تجربه در این مورد کمک بیشتری می کند، همچنین فردیکه در زمینه کودک و روانشناسی بالینی کودک فعالیت دارد، در این زمینه تخصص به همراه مهارت بالاتری را کسب می کند و نتیجه لازم را از مشاوره های خود به دست می آورد.
روش دعوت از روانشناس به منزل فرد برای ارائه دادن خدمات مشاوره ای مزیت های زیادی در پی دارد که به چند مورد از مهم ترین این مسائل اشاره می شود:
1- یکی از مزیت هایی که افراد با استفاده از دعوت روانشناس و مشاور در منزل خود به آن دست مییابند، مربوط به حل مشکلاتشان است.در این زمینه مشاور و روانشناس تلاش می کنند که خدمات مناسب را در سطح بهداشت روان به افراد ارائه دهند و در جامعه افراد بتوانند مانند گذشته نقش مهم و مفید خود را نشان دهند، به همین دلیل خدمات مختلفی را برای دسترسی راحت تر افراد به خدمات در نظر می گیرند.
نداشتن بهداشت روان زمینه ساز خیلی از بیماری ها و مشکلات است و افرادی که در این مورد آگاهی دارند و به بهداشت روان خود توجه می کنند، معمولا از زندگی سالم تری برخوردارند و در آینده ای نزدیک می توانند به موارد حائز اهمیت در زندگی شان خود دست یابند.
2- مزیت دیگر استفاده از خدمات روانشناس در منزل به صرفه جویی در وقت افراد بر می گردد، افرادی که در موقعیت های حساس باشند یا نتوانند به راحتی در زمان های خاصی به مشاور مراجعه کنند، قادر هستند که در وقت خود به این صورت صرفه جویی کنند و در منزل و در اسرع وقت مشکل خود را با فرد قابل اعتماد و با تجربه ای چون روانشناس در میان بگذارند.
3- مراجعین زیادی هستند که برای درمان اختلال خود ترجیح می دهند که برای ویزیت شدن به کلینیک مشاوره نروند و جلسات مشاوره را در این مکان کنسل کرده و از درمان خود غافل شوند، برای این موارد مشاور می تواند به منزل بیمار رفته و اگر بیمارانی با استرس قرار گرفتن در کلینیک مواجه هستند، این مشکل را حل کرده و مهارت های اجتماعی مراجعه را در منزل مجددا در نظر بگیرد.
4- در موردی که محیط درمان برای مراجعه قابل تحمل نباشد و افراد نتوانند در زمان خاص در این مرکز حضور یابند مشاور به منزل فرد فرستاده می شود و به بیمار خود کمک خواهد کرد.افراد زیادی هستند که با حاضر شدن در مکان هایی چون کلینیک مشاوره دچار استرس شده و عصبانیتشان بیشتر شود، یا ممکن است در موارد دیگر قرار گرفتن در محیط خاصی وضع بیماری را بدتر کند، برای کمک به مراجعه برای درمان لازم و جلوگیری از ایجاد مشکلات بیشتر،روانشناس خدمات مورد نظر را در منزل به بیماران ارائه می دهد.
در این مواقع بیمار با خیالی آسوده در منزل خود مشاوره را از روانشناس با تجربه دریافت می کند.در مواردی که بیمار به دلیل استرس در کلینیک حضور نمییابد، وظیفه روانشناس این است که ریشه بیماری و اختلال مورد نظر را بفهمد و به صورت غیر مستقیم درمان را انجام دهد، در مواقعی که مراجعه کننده به دلیل همین رفتار خود از مشاور استفاده می کند، روانشناس با اختیار بیشتری درمان را به کار می گیرد.
5- از اتلاف وقت مراجعین جلوگیری خواهد شد و افراد قادر به انجام کار خود و دریافت خدمات مشاوره در کوتاه ترین زمان هستند، همان طور که اشاره شد جایگاه روانشناسی و خدمات این شاخه برای افراد شناخته شده و بیشتر افراد ترجیح می دهند از مشاوره کمک بگیرند تا راحت تر مشکلات خود را حل کنند.
برای این کار افرادی که محدودیت زمانی دارند و نمی توانند در مراکز مشاوره حضور یابند، روانشناس و مشاور در منزل خدمات را ارائه می دهند تا افراد بیشتری را ترغیب به استفاده از این خدمات کنند.
6- در بیشتر موارد اگر مراجعه کننده کودک یا نوجوان باشد، برای دریافت خدمات مشاوره در کلینیک های روانشناسی حضور یکی از اعضای خانواده در کنار فرد ضرورت دارد تا در طول مسیر رفت و آمد به مراجعه کمک کند، افراد پیر و ناتوان نیز در این مورد محدودیت دارند و به تنهایی قادر به حضور در کلینیک نیستند.
7- در مواقعی که روانشناسی به منزل فرد مراجعه کند، بدون حضور هر یک از اعضای خانواده، این افراد قادر به دریافت کردن خدمات خود هستند و با آرامش این کار را انجام می دهند.
8- در موردی که افراد در منزل خود خدمات مشاوره ای را دریافت کنند، قادر هستند که در یک جلسه ساعات بیشتری را به مشاوره اختصاص دهند و مشکل خود را در جلسات کمتری حل کنند.
8- همه می دانیم که زمان جلسات مشاوره در کلینیک های روانشناسی چهل و پنج دقیقه تا حدود شصت دقیقه است و بعد از این تایم، زمان دیگری برای او تعیین می شود و لازم است برای ادامه درمان یا دریافت مشاوره خود به روانشناس مورد نظر در زمان های مشخص مراجعه کند. اما در مواردی که روانشناس و مشاور به منزل فرد فرستاده می شود زمان جلسات بیشتر از مواقعی است که در کلینیک طول می کشد، به همین دلیل تعداد جلسات کمتر خواهد شد. روانشناس در منزل به بررسی مشکل می پردازدو تمام تلاش خود را انجام می دهد که در تایم در نظر گرفته شده که فرصت مراجعه کننده آزاد است و خود روانشناس وقت مشاوره در مکان دیگری را ندارد، خدمات و نکات مهم را بیان کند و از این طریق به مراجعه کننده کمک شود.
9- ممکن است در مواردی تایم مشاوره نزدیک به دو ساعت یا بالاتر نیز طول بکشد که مدیریت این جلسه برای مشاور مهم ترین اصل می باشد و تلاش خود را انجام می دهد که به مراجعه کننده خود کمک کند تا در زمان خاصی مشکل را حل کند. به طور مثال: دانش آموزی که به دلیل کم رویی در مدرسه حضور نمییابد، برای درمان نیاز به مشاوره در زمان خاصی دارد و مشاوری که در منزل حضور مییابد نمی تواند در جلسه اول مشکل را بررسی کند. سپس در تایم مشخص دیگری درمان را ادامه می دهد، در این مواقع دانش آموز به دلیلغیبت در مدرسه با مشکلات بیشتری مواجه می شود و این نوع مشکلات در اسرع وقت باید برطرف گردند تا بیمار به زندگی عادی خود بازگشته و به نتیجه مورد نظر دست یابد.
10- مراجعین در بیشتر موارد به دلیل دریافت مشاوره در اسرع وقت از مشاورانی که در منزل فرد حضور مییابند رضایت بیشتری دارند و کیفیت این گونه مشاوره ها را بالاتر می دانند، مراجعه کنندگان، خود را در این جلسات به مشاور نزدیک تر می بینند و مراجعه کننده با حس بهتری این را درک می کند که مشاور برای کمک بیشتر در منزل فرد حضور یافته است. با این کار شخص دیدگاه بهتری نسبت به مشاوره پیدا می کند.
11- یک از مزیت های این روش برای مشاوران و بیماران این است که روانشناسی که در منزل فرد حضور مییابد از نزدیک در جریان تمام اتفاقات مهم فیزیکی و خانوادگی قرار می گیرد.هر مورد خاصی که زندگی بیمار داشته باشد با حضور در این مکان راحت تر برای مشاور قابل استنباط است و به حل بیشتر مشکلات می تواند دست یابد، درک عمیق بیمار در این موارد امکانپذیر شده و بیشتر اتفاقات زندگی بیمار برای روانشناس روشن شده و قادر به حل بهتر این مشکلات است.
12- ممکن است در موارد زیادی که مراجعه کننده ای در کلینیک مشاوره حضور مییابد، قادر به انتقال تمام مشکلات خود به مشاور نباشد و بیشتر نکات مهم فراموش شود، اما در مواقعی که روانشناس به منزل مراجعه می کند در جریان تمامی این مشکلات قرار می گیرد و آسان تر به نتیجه مورد نظر دست مییابند.
13- در مواردی که افراد به دلیل خستگی زیادیا اتلاف وقتی که در کلینیک برایشان پیش می آید تمایلشان را به رفتن به کلینیک های مشاوره از دست می دهند و ترجیح می دهند از روشی که هزینه های جانبی خیلی کمتری را برای آنها در پی دارد استفاده کنند تا دچار فراموشی در مورد رفتن به کلینیک نشوند.
14- مسلما آرامشی که مراجعه کننده در منزل خود دارد به نسبت زمانی که در کلینیک حضور مییابد خیلی بیشتر است و این افراد با امنیت بالاتری در جلسات، موارد مهم را به روانشناس انتقال می دهند، بیماران در منزل خود با یک پوشش راحت در مقابل مشاور حضور مییابند و بدون دغدغه خاصی هر خواسته و نیاز خود را بیان می کنند.
15- مراجعین چون در این روش به کلینیک ها مراجعه نمی کنند هزینه کمتری دارند، دیگر هزینه هایی برای ویزیت ساعتی را لازم نیست پرداخت کنند، با این کار ویزیت بیمار کمتر می شود و مراجعه کننده راحت تر به درمان خود رسیدگی می کند.
16- مراجعینی که به کلینیک می روند برای هر تایم جلسه مشاوره نیاز به پرداخت هزینه خاصی هستند اما در موردی که روانشناس در منزل حضور مییابد، زمان کلی جلسه را در نظر می گیرد و طبق تعرفه موجود هزینه لازم را از مراجعه کننده دریافت می کند، هزینه های رفت و آمد و… برای بیمار حذف می شوند.
آیا انجام دادن مشاوره مناسب در یک جلسه امکانپذیر است؟
در خیلی موارد مشاوری که به منزل افراد برای درمان بیمارییا اختلالی می رود ممکن است در جلسه اول قادر به رفع مشکل نباشند و بسته به درمان مشکل نیاز به استفاده از مشاوره در جلسات بیشتری باشد
به طور مثال فردی که مبتلا به وسواس فکری- عملی است در مواقع زیادی با طیف گسترده ای از این وسواس در زندگی خود مواجه می شود و یک روانشناس تنها با در نظر گرفتن جلسات مشاوره بیشتری قادر به درمان این اختلال می باشد.
طول جلسات درمان در بیشتر موارد تنها به معنی در نظر گرفتن هزینه بالاتر نیست، بلکه درمان بهتری را ایجاد می کند و اختلالات اساسی به راحتی درمان می شوند.
مشاور و روانشناسی که به منزل معرفی می شود تلاش خود را انجام می دهد که در جلسات محدودتری که ساعاتی بیشتر از زمان مشاوره حضوری است درمان مورد نظر خود را به کار گیرد و اگر به مشاوره با رویکرد خاصی نیاز باشد، این اقدام را در نظر داشته و به افراد خدمات مهم را ارائه می دهد و بیش از هر مسأله ای مشاور به فرد مورد مشاوره خود توجه دارد.
تفاوت ویزیت روانشناس در منزل با روانپزشک چیست؟
یکی از سوالات رایجی که از سوی افراد برای دریافت خدمات از روانشناس در منزل و روانپزشک وجود دارد، تفاوت میان این دو است. به طور کلی، علم روانشناسی متفاوت از علم روانپزشکی است و نحوه درمان را به صورت متفاوت پیش می برد. روانپزشک با تجویز یک سری داروهای خاص برای ایجاد حس آرامش، رفع بی خوابی، درمان استرس و اضطراب و … مشکل افراد را درمان می کند. روانشناس بدون دارو و با کمک تکنیک های روانشناسی روی درمان افراد تمرکز دارد. معمولا مراجعه به روانپزشک و روانشناس باید به صورت همزمان انجام شود. البته در اکثر مواقع افراد نیازی به مصرف دارو ندارند و با تکنیک های روانشناسی بهبود پیدا خواهند کرد. ولی اگر نیاز به مصرف دارو باشد، می توان در کنار ویزیت روانشناس در منزل، به روانپزشک نیز مراجعه کرد.
ویزیت روانشناس در منزل و مشاور توسط مرکز خدمات پزشکی آلفاطب
استفاده از خدمات ویزیت روانشناس در منزل برای کاهش مشکلات روحی و کنار آمدن با آن ها بسیار مهم است. هر فردی در هر بازه سنی ممکن است نیاز به مراجعه به روانشناس داشته باشد که خوشبختانه با امکان اعزام کادر متخصص در این زمینه به منزل، می توان بدون استرس و نگرانی از خدمات روانشناسی کمک گرفت.
مرکز خدمات پزشکی آلفاطب امکان اعزام روانشناس کودک و بالینی را فراهم کرده است. این مجموعه دارای مجوز از روی وزارت بهداشت بوده و تعرفه ویزیت روانشناس در منزل را با توجه به تعرفه وزارت بهداشت تعیین کرده است. از این رو از هر نظر برای دریافت خدمات از سوی این مجموعه خیالتان راحت باشد.