آلفا طب

پرستار بیمار در بیمارستان تهران

پرستار بیمار در بیمارستان تهران

پرستار بیمار در بیمارستان تهران به شخصی گفته می شود که رسیدگی به وضعیت بیماران را در بیمارستان بر عهده دارد.

مجموعه آلفا طب با اخذ مجوز رسمی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و با در اختیار داشتن کادر متخصص و مجرب آماده است تا در سریع ترین زمان ممکن برای ارائه خدمات پزشکی و پیرا پزشکی در منزل یا محل کار شما در کنار شما باشد.

تمامی پرسنل دارای مدارک و تضامین کافی نزد شرکت می باشند.

*پوشش دهی کلیه مناطق تهران

*نازل ترین قیمت و بهترین کیفیت

*امکان صدور گواهی برای ارائه به بیمه درمانی شما

تلفن های تماس :

021-22371371
021-26851095

09124885082

این فرد معمولا به صورت شخصی و فردی استخدام می شود و جز پرسنل بیمارستان نیست. معمولا در خانواده های کم جمعیت و افرادی که خارج از شهر خود عمل جراحی انجام می دهند به منظور مراقبت های بیشتر در بیمارستان، پرستار استخدام می کنند.

پرستار بیمار در بیمارستان تهران وظایف مختلفی دارد و پرستار انتخابی باید ویژگی های مختلفی را دارا باشد. در این مقاله به بررسی شغل پرستار بیمار در بیمارستان تهران و سختی ها و ویژگی های این شغل پرداخته ایم، هم چنین روش استخدام و پیدا کردن پرستار بیمار در بیمارستان تهران خوب و حرفه ای را نیز توضیح داده ایم.
1.    پرستار کیست؟
2.    وظایف پرستار چیست؟
3.    چه شخصیت هایی مناسب شغل پرستاری هستند؟
4.    چرا مراقبت از بیمار در بیمارستان مناسب تر است؟
5.    چرا وجود همراه برای بیمار در بیمارستان لازم است؟
6.    نکات اولیه که همراه بیمار نیاز است بداند چیست؟
7.    وظایف همراه بیمار چیست؟
8.    ویژگی های یک پرستار خوب چیست؟
9.    به چه علتی به جای همراه پرستار بیمار استخدام می شود؟
10.    پرستار ویژه بیمار کیست؟
11.    پرستار بیمار در بیمارستان تهران چه مهارت هایی نیاز دارد؟
12.    هزینه پرستار بیمار در بیمارستان تهران به چه صورت محاسبه می شود؟
13.     پرستار بیمار در بیمارستان تهران را از چه طریق می توان پیدا کرد؟
14.    چه خدماتی توسط پرستار بیمار در بیمارستان تهران ارائه می شود؟
15.    نیاز به استخدام پرستار بیمار در بیمارستان تهران در چه صورتی ضروری می شود؟
16.    مزایای پرستار بیمار در بیمارستان تهران چیست؟

 

پرستار کیست؟

هنگام بروز یک بیماری خاص، یا ایجاد مشکل و عارضه در بدن مراجعه به پزشک اولین اقدام است. گاهی پزشک بنا به وضعیت بیمار دستور بستری را ساده تر می کند که می تواند بستری در بیمارستان، منزل و… باشد. به منظور مراقبت های بهتر معمولا از افرادی که در زمینه مراقبت و درمان تخصص دارند استفاده می کنند.

تعریف پرستاری

پرستار از نظر لغوی، به معنای پرستنده و غمخوار است. واژه نرس که از زبان انگلیسی آمده است به معنای پرورش دادن و تغذیه کردن است.

این معانی در شغل پرستاری بی تاثیر نیست. طبق معانی گفته شده، پرستار به فردی گفته می شود که مراقبت ها و مواظبت های فردی را انجام می دهد. این مراقبت ها می تواند در مورد افراد سالم یا بیمار باشد.

پرستار، از نظر علم و دانش در این رشته تحصیل کرده و به علاوه مهارت های عملی و حرفه ای جهت مراقبت از بیماران را گذرانده است، آموزش های پرستاری در حوزه درمان و آموزش بیماران و کسب مهارت در این زمینه هاست.

در گذشته به هر فردی که از افراد بیمار مراقبت می کرد پرستار گفته می شد اما امروزه این واژه به افرادی اطلاق می شود که تحصیلات علمی در این زمینه دارند. پرستاری در دانشگاه ها از مقطع لیسانس تا دکترا وجود دارد.

انواع پرستاری

پرستاری در انواع مختلفی انجام می گیرد. پرستاری برخلاف سایر رشته های پزشکی نمی تواند مطب یا مرکز جداگانه ای داشته باشد و فعالیت پرستاران صرفا مربوط به بیمارستان ها، درمانگاه ها و مراکز خدمات درمانی است.

پرستاری انواع مختلفی دارد. هر چند تمام پرستاران در یک زمینه تحصیل کرده اند و توانایی تمام آن ها یکسان است اما با کار کردن در یک حوزه و شاخه خاص ویژگی های هرکدام از انواع تفاوت پیدا می کند.

از انواع مختلف پرستاری می توان به پرستار روان پزشکی که وظیفه کار با بیماران روانی در تیمارستان ها یا بخش های روانی در زندان ها را دارد اشاره کرد.

هم چنین پرستار مدرسه نیز از انواع مختلف این حرفه وجود دارد که به طور مستقیم با دانش آموزان مدرسه و سلامت آن ها سروکار دارد، از دیگر پرستار ها، پرستار مشاوره حقوقی است، پرستار دیابت، پرستار قطار، پرستار کشتی، پرستار بیمه، پرستار کمپ از دیگر انواع پرستاری می باشند که با توجه به اسم حوزه و محل فعالیت هر کدام مشخص می شود.

به عنوان مثال پرستار کمپ علاوه بر برخورداری از ویژگی های مشترک پرستاری باید توانایی ارتباط مناسب با بیماران بستری در کمپ های ترک اعتیاد را داشته باشد و نیازهای این بیماران را به خوبی بشناسد.

وظایف پرستار چیست؟

پرستاری از بیمار جز مشاغلی است که نیاز به صبر و حوصله و ویژگی های منحصر به فرد دارد. هر کسی توان انجام کار پرستاری را ندارد و پرستاران معمولا جز صبورترین و پر تلاش ترین افراد هستند.

شغل پرستاری

شغل پرستاری سه بخش بهداشتی، درمانی و توانبخشی را شامل می شود. این سه بخش در سطوح مختلف و مکان های متفاوت نظیر مدارس، پرستاری در منزل، مراکز توان بخشی و نگه داری از سالمندان، مراکز درمانی و بهداشتی مانند بیمارستان های خصوصی و عمومی فعالیت می کنند. گستردگی شغل پرستاری بسیار بالاست و وظایف افرادی که به این حرفه مشغول می باشند بسیار با اهمیت است.

در این سه سطح پرستاران فعالیت های مختلفی را انجام می دهند. بررسی و شناخت بیماری ها و درمان بیماری، تشخیص بیماری ها، تدوین هدف ها و برنامه ریزی می باشد.

فعالیت های پرستاری

پرستاری فعالیت های مختلف را شامل می شود. اما به طور عمده این فعالیت ها را می توان در سه بخش دسته بندی کرد. نخستین بخش فعالیت های مستقل هستند که این فعالیت ها شامل بررسی، شناخت و تتشخیص است.

در واقع پرستار در یکی از حوزه های کاری خود وظیفه تشخیص حدودی بیماری را دارد که از شناخت و بررسی نشات می گیرد.

فعالیت غیر مستقیم، از دیگر بخش فعالیت هاست که مجموعه ایست از فعالیت های بهداشتی و درمانی که این فعالیت ها ابتدا توسط پزشک تجویز و تعیین می شود و سپس توسط پرستار انجام می گیرد.

در نهایت آخرین بخش دسته بندی فعالیت ها فعالیت های بینابینی است. این فعالیت ها شامل تمام خدماتی است که پرستار به همراه تیم مراقبت انجام داده و از زمان واکنش بیمار به درمان آغاز می گردد.

وظایف پرستاری

اصلی ترین وظیفه پرستار را می توان همراهی و همکاری با پزشک در روند درمان بیمار دانست. به بیان دیگر پرستار بعد از تجویز نکات مورد نیاز توسط پزشک انجام این نکات را بر عهده دارد.

معمولا اقدامات قبل و بعد از عمل توسط پرستار انجام می گیرد و هم چنین آماده سازی بیمار برای ترخیص نیز به وسیله پرستار صورت می گیرد.

ایمنی بیمار بعد از عمل جراحی تا زمان ترخیص و پیشگیری از به وجود آمدن عارضه بر عهده پرستار است. بعضی از آزمایشات لازم نیز توسط پرستاران گرفته می شود.

معمولا پرستاران برای مراقبت از بیمار برنامه ریزی لازم را انجام می دهند و اقدامات لازم درمانی نیز بعد از تایید پزشک توسط پرستار انجام می گیرد. البته این تنها بخشی از وظایف پرستاران است و وظایف پرستاران حیطه گسترده تری دارد.

چه شخصیت هایی مناسب شغل پرستاری هستند؟

پرستاری جز پر زحمت ترین مشاغل است. در زمینه ارتباط با بیمار پرستاران وقت بیشتری را نسبت به پزشکان وسایر کادر درمان با بیماران می گذرانند و بیشتر وظیفه رسیدگی بیمار بعد از بستری و تشخیص پزشک به عهده پرستاران است.

از این جهت پرستاران باید برخی از ویژگی های شخصیتی را داشته باشند تا توانایی انجام این کار به صورت درست و اصولی و برای زمان های طولانی بدون تاثیر در راندمان کاری داشته باشند.

انعطاف پذیر

ساعت کاری پرستاران به شکل تمام وقت می باشد و گاهی اوقات پرستاران ناچار به گذراندن شیفت شب هستند.

شغل پرستاری تعیطیلی خاصی ندارد و برخلاف بسیاری از مشاغل که در روزهای تعطیل نیازی به حضور در محل کار ندارند، پرستاران تعطیلی نداشته و حتی روزهای تعطیل نیز در صورت همزمانی با شیفت باید در محل کار خود حضور داشته باشند.

به همین جهت پرستاران باید برای حضور در بیمارستان یا درمانگاه در هر ساعت شبانه روز و هر زمانی آماده باشند.

به همین جهت شاید اولین ویژگی شخصیتی مناسب برای پرستاری شخصیت انعطاف پذیر باشد که توانایی وقف دادن خود با هر وضعیتی را دارد.

شخصیت صبور

از دیگر شخصیت های مناسب پرستاری، صبر و شخصیت هایی هستند که معمولا از صبر زیادی برخوردار هستند. با توجه به زمان طولانی کار پرستار و ساعات مختلف و برخورد پرستاران با بیماران مختلف نیاز به صبر در شخصیت پرستار امری ضروری است.

شخصیت های احساسی و منضبط

محیط کار پرستاران به گونه ایست که نیاز به نظم و انضباط زیادی دارد. بنابراین افرادی که شخصیت منظمی دارند برای انجام کار پرستاری مناسب تر هستند. این نظم در رسیدگی به بیماران از نظر ارائه دارو ها و …. کمک کننده است.

از دیگر ویژگی هایی که یک پرستار در شخصیت خود نیازمند است احساسات نسبی است. پرستار باید به نگرانی های بیمار و احساسات آن ها توجه داشته باشد تا توانایی برقراری ارتباط صحیح با بیماران را داشته باشد.

اجتماعی

پرستارانی در کار خود موفق هستند که می توانند ارتباط مناسب با بیمار برخوردار کنند. بیمار یک پرستار می تواند هر سنی داشته باشد و دارای هر تیپ شخصیتی باشد از این رو در صورتی که پرستار توانایی برقراری ارتباط نداشته و شخصیتی درون گرا یا غیر اجتماعی داشته باشد برقراری ارتباط تا حد زیادی مشکل می شود و کار به سختی انجام می شود.

چرا مراقبت از بیمار در بیمارستان مناسب تر است؟

بیماری و به خصوص عمل جراحی یکی از اتفاقات پیش بینی نشده است که بیمار تا بهبودی کامل و بعد از گذراندن دوران نقاهت وضعیت ثابتی ندارد از این رو مراقبت در این دوران امری بسیار ضروری است.

نوسان وضعیت

یکی از دلایلی که بهتر است بیمار به جای استراحت در منزل بخشی از دوران نقاهت خود را در بیمارستان بگذراند نوسانات حال بیمار بعد از انجام عمل جراحی است. واکنش طعام بیماران به عمل‌های جراحی یکسان نیست و گاهی برخی از افراد دچار مشکلات مختلف نظیر نوسان فشار خون و خونریزیهای بعد از عمل میشود به همین جهت بهتر است اینگونه بیماران مدتی بعد از عمل را در بیمارستان بستری بماند تا در صورت بروز هر گونه اتفاق اقدام لازم به موقع انجام گیرد.

هزینه

مراقبت بیمار در منزل هزینه زیادی در بر دارد. حداقل هزینه ای که بیمار برای بستری در منزل بعد از عمل جراحی یا تجویز پزشک برای بستری باید انجام دهد هزینه خرید داروها و لوازمی که برای بستری و مراقبت از بیمار در منزل مورد نیاز است مانند تخت، میله سرم و… که در بستری بیمار در بیمارستان ها این هزینه ها با هزینه اتاق و بستری حساب شده و هزینه جانبی نیاز ندارد.

مراقبت تخصصی

بعضی از بیماری ها نیاز به مراقبت تخصصی دارند. به عنوان مثال نیاز به بررسی فشار خون در زمان های مشخص یا نوار قلب و تست قند خون و…. . ممکن است این اقدامات در منزل برای هر کس میسر نباشد در حالیکه در بیمارستان ها این کار جز موارد روتین است.

هم چنین گاهی اوقات بیمار نیاز به تزریقات منظم دارد که در صورت بستری در خانه، برای هر بار تزریق نیاز به خارج کردن بیمار یا تماس با دکتر تزریقات در منزل می باشد که زمان بر است.

که در بیمارستان به دلیل وجود کادر درمان حرفه ای این مشکلات وجود نداشته و در زمان مناسب اقدامات لازم بری مراقبت از بیمار انجام می گیرد.

چرا وجود همراه برای بیمار در بیمارستان لازم است؟

در بخش قبل در مورد اهمیت بستری بیمار در بیمارستان به جای منزل صحبت شد اما ذکر این نکته نیز الزامی است که بیمار برای ماندن در بیمارستان نیاز به یک همراه دارد تا بخشی از مسئولیت های بیمار را به عهده گرفت و در روند درمانی از جهات مختلف کمک حال بیمار باشد.

ضعف بیمار

تجویز و تشخیص بستری بیمار توسط پزشک معمولا در شرایطی انجام می گیرد که بیمار یک عمل جراحی را پشت سر گذاشته یا وضعیتی حاد و خاص داشته باشد که نیاز به مراقبت ویژه و بررسی دائم وضعیت داشته باشد.

معمولا در این شرایط بیمار به خاطر این که در وضعیت عادی قرار ندارد توانایی بسیاری از کارها نیز از وی ساقط است و برای انجام حتی شخصی ترین کارها نیاز به همکاری شخص دیگر دارد، به همین دلیل وجود یک همراه برای بیمار  در مدت بستری در بیمارستان بسایر ضروری است و می توان بخشی از مسئولیت های بیمار را عهده دار شود.

رسیدگی به درخواست پزشک و پرستاران

گاهی اوقات پزشک یا پرستار برای انجام درمان نیاز به داروی خاص، یا وسیله به خصوصی دارند که در بیمارستان موجود نیست و باید از داروخانه یا خارج از بیمارستان تهیه شود. در این شرایط معمولا این کار وظیفه همراه بیمار است که بعد از دریافت نسخه درخواست پزشک و پرستار را به انجام رساند.

درگیری کادر درمان

به خصوص در بعضی شرایط خاص، مانند شرایط سیل، زلزله یا بیماری های همه گیر کادر درمان به طور چندبرابر مشغله پیدا می کنند و توانایی رسیدگی به وضعیت هر بیمار به طور شخصی را ندارند.

در این شرایط وجود همراه بیمار بسیار مفید است و می تواند بخشی از وظایف پرستاری نظیر مراقبت از بیمار، چک کردن سرم و همراهی بیمار برای استفاده از سرویس بهداشتی را انجام داده و تنها در زمان های خاص، مانند بروز مشکل یا نیاز به تعویض سرم از پرستاران کمک بگیرد.

نکات اولیه که همراه بیمار نیاز است بداند چیست؟

رسیدگی از بیمار کار چندان ساده ای نیست و گاهی اوقات یک اشتباه کوچک می تواند عواقب جبران ناپذیری را به بار بیاورد.

به عنوان مثال در صورتی که بیمار دیابتی به دلیل عدم اطلاع همراه داروی خود را بعد از مصرف غذا مصرف نکند، حتی احتمال به کما رفتن بیمار نیز وجود دارد.

وضعیت داروها

اولین و مهمترین نکته که همراه بیمار باید از آن اطلاع داشته باشد وضعیت داروهای بیمار است.هر بیمار بسته به نوع بیماری و عمل جراحی خود داروهای خاصی را نیاز دارد و زمان استفاده از این داروها نیز در هر نوع بیماری متفاوت است.

مثلا بعضی از داروها را باید قبل از خوردن غذا بعد از داروها باید حین خوردن غذا مصرف کرد. از این رو همراه بیمار باید وضعیت داروها از پزشک و پرستار پرسیده و طبق دستور پزشک داروها را برای بیمار خود آماده کند.

رژیم غذایی

علاوه بر داروها معمولاً هر بیماری نیاز به رژیم غذایی مخصوص خود دارد.به عنوان مثال افرادی که کیسه صفرای خود را جراحی میکنند تا مدت ها نباید غذای چرب مصرف کنند و از خوردن غذاهایی مانند زرده تخم مرغ یا کوکو و کتلت پرهیز کنند.

همچنین در مورد بسیاری از بیماران بعد از عمل جراحی نوشیدن آب با تجویز پزشک انجام می‌شود و در صورتی که این کار برای بیمار خطرناک باشد معمولاً بیمار از آن می شود. این وضعیت جزو نکاتی که همراه بیمار باید از آن اطلاع کامل داشته باشد و بسته به توصیه پزشک و مواردی که برای بیمار مجاز است تغذیه بیمار را انجام دهد.

البته معمولاً غذایی که توسط بیمارستان برای هر بیمار فراهم می شود متناسب با رژیم غذایی می باشد اما گاهی اوقات همراهان به دلایلی مانند دلسوزی یا عدم اطلاع مواد غذایی خطرناک را به بیمار می دهند.

عدم جا به جایی بیمار بدون کمک پرستار

گاهی اوقات در مورد بعضی از بیماران پزشک استراحت مطلق را توصیه می کند و هر گونه حرکت و جابجایی برای بیمار را مضر می داند.

در این شرایط همراه بیمار باید در مورد وضعیت بیمار به خصوص در مورد بیماران ارتوپدی و بیمارانی که جراحی استخوان داشتند با پزشک مشورت کرده و در صورت نیاز برای جابجایی بیمار یا بردن بیمار به سرویس بهداشتی از پرستار بخش کمک بگیرد.

ویژگی های یک پرستار خوب چیست؟

به دلایل زیادی ممکن است برای یک بیمار نیاز به پرستار باشد. هم چنین گاهی اوقات نه برای بیماری و بلکه برای مراقبت بهتر نیاز به پرستار ضروری می شود.

مثلا گاهی اوقات زنان بارداری که در شهری دور زندگی می کنند و کسی را برای همراهی ندارند برای مراقبت های بیشتر و بهتر و هم چنین همراهی و کمک در امر زایمان و نگه داری از نوزاد از پرستار کمک می گیرند. بنابراین استخدام و کمک گرفتن از پرستار امری عادی است.

وظیفه شناسی

وظیفه شناسی یکی از مهم ترین ویژگی های پرستاران حرفه ای می باشد.پرستار باید مراقبت از بیمار را دقیقاً مطابق با تجویز پزشک انجام دهد و در صورت مشاهده هرگونه علائم یا تغییرات در وضعیت بیمار مشکل را با پزشک در میان بگذارد به طور خودسرانه اقدام به تجویز و مصرف دارو نکند.

گاهی اوقات برخی از پرستاران به دلیل گذراندن زمان بیشتر با بیمار تصور می کنند که نسبت به پزشک بهتر از وضعیت بیمار اطلاع دارند در حالیکه یک پرستار خوب هیچگاه بیشتر یا کمتر از دستورات پزشک اقدامی را انجام نمی‌دهد.

حتی غذای مصرفی توسط بیمار نیز معمولا توسط پزشک مشخص می شود و در صورت نیاز به پرهیز از بعضی غذاها یا مواد غذایی این نکات توسط پزشک تجویز می شود. پرستاران خوب معمولا رسیدگی از بیماران را کاملا مطابق با نظر پزشک حتی در جزئی ترین موارد انجام می دهند.

خواب سنگین

با توجه به اینکه بیمار تا در زمان خواب نیز احتمال به خطر افتادن دارد خواب پرستار نباید سنگین باشد و پرستار هر لحظه و هر ساعت از شبانه روز باید برای مراقبت از بیمار آماده باشد.

حتی پرستارانی که به‌طور کل خواب سنگینی دارند برای مراقبت از بیمار معمولاً این ویژگی را در خود برطرف می کند چون حتی یک لحظه غفلت از بیمار می تواند باعث بروز مشکلات جبران ناپذیر شود.

همچنین خواب پرستار باید بگونه ای باشد که هر زمان نیاز بود بیدار شده و دارو یا چک کردن وضعیت بیمار را در زمان مشخص خود انجام دهد.

وقت شناسی

پرستار باید کاملاً وقت شناس باشد و از خوراندن غذا تا دادن داروها به بیمار را در زمان مشخص خود انجام دهد. در این گونه موارد پرستار نباید دلسوزی بیجا داشته باشد و به دلیل مسائلی مانند خواب بودن بیمار دادن داروی خوردن غذا را به تعویق و تاخیر بیندازد.

رعایت حال بیمار

معمولاً پرستاری خوب است که در هر شرایط وضعیت بیمار را دانسته و مطابق با شرایط بیمار فعالیتهای خود را انجام دهد.

برخی از بیماران نیاز به استراحت مطلق دارند و حتی کوچکترین سرو صدایی می تواند باعث بروز سردردهای میگرنی در آنها شود از این رو پرستار باید توانایی انجام کارهای خود در نزدیک بیمار با کمترین سر و صدا را داشته باشد.

به چه علتی به جای همراه پرستار بیمار استخدام می شود؟

به دلایل مختلفی ممکن است نیاز باشد که به جای همراه بیمار و پرستار از بیمار در زمان بستری در بیمارستان مراقبت کند.

بستری در شهری متفاوت

گاهی اوقات بیماران در شهری خارج از شهر خود بستری می‌شوند و ناچار به انجام عمل جراحی هستند در این شرایط برای همه افراد میسر نیست برای پرستاری از بیمار خود سفر کرده و این کار را انجام دهند.

در اینگونه موارد بیمار می‌تواند با استخدام پرستار تمام وظایف همراه را بر عهده پرستار بگذارد و در دوران بستری مشکلی نداشته باشد.

عدم تجربه کافی

در بعضی از بیماری های خاص همراه باید تجربه کافی برای مراقبت از بیمار را داشته باشد.مثلاً بیمارانی که برای ترک اعتیاد در بیمارستان‌ها بستری می شوند به خصوص در روزهای اول شرایط ویژه و خاصی دارند که در صورت عدم آگاهی همراه ممکن است بستری بی فایده بوده و کمک چندانی نداشته باشد.

در چنین شرایطی استخدام یک پرستار که با علم پزشکی آشنایی داشته باشد و نکات لازم برای مراقبت از بیماران شرایط خاص را بداند تا حد زیادی کمک کننده است.

رودروایسی و شرمندگی

بعضی از بیماران به دلایلی مانند شرمندگی ترجیح می دهند تا هیچگونه هم راهی نداشته باشند اما این کار ممکن است روند درمان را به اختلال انداخته و بستری بیمار در بیمارستان را با مشکل مواجه کند.

در وضعیت های این چنینی نیز می توان به استخدام یک پرستار بخش زیادی است وظایف همراه را به عهده پرستار گذاشت و بدون شرمندگی و با پرداخت حق الزحمه پرستار همراهی در بیمارستان را به عهده وی گذاشت.

وضعیت خاص

بعضی از بیماران دارای شرایط خاصی هستند که این شرایط بیمار را نیازمند مصرف منظم و متفاوت دارو و یا تزریقات منظم می کند در این شرایط می‌توان با استخدام یک پرستار ویژه برای بیمار اینگونه وظایف را به عهده او گذاشت و علاوه بر همراهی از سلامت بیمار نیز به طورکامل اطمینان خاطر داشت.

احتمال آسیب به همراه عادی

برخی از بیماری های واگیر دار یا غیر عادی به گونه ای است که در صورتیکه همراه بیمار از دانش کافی برای برخورد با بیماری برخوردار نباشد احتمال آسیب دیدن و بیمار شدن خود و وجود دارد.

همچنین مراقبت از بیمار در بیمارستان با مراقبت بیمار در منزل تفاوت‌های اساسی دارد که همراه بیمار نیاز دارد با این تفاوت آشنا باشد. در صورت عدم آشنایی همراه و نبود فرد مناسب میتوان اقدام به استخدام پرستار بیمار در بیمارستان کرد.

تداخل با شغل و وضعیت همراه

به خصوص در خانواده‌های کم جمعیت در صورتی که بیشتر افراد شاغل بوده یا در سنین باشند که به دلیل کم بودن سن یا پیری و میانسالی توانایی همراهی بیمار خود در بیمارستان داشته باشند نیاز به استخدام یک پرستار بیمار در بیمارستان بیشتر احساس می شود.

گاهی اوقات خانواده های شاغل برای ساعاتی از روز که در بنای حضور در بیمارستان را ندارند اقدام به استخدام پرستار بیمار می کنند تا به بیمار در شرایط لزوم کمک کرده و اقدامات لازم را به جای آنها انجام دهد.

پرستار ویژه بیمار کیست؟

وضعیت برخی از بیماران به گونه ای است که یک همراه عادی نمی تواند کمک چندانی در دوران بستری آنها در بیمارستان داشته باشد.

بیماران دارای بیماریهای خاص و بیمارانی مانند بیماری‌های روانی از این دسته بیماری ها هستند و برای بستری در بیمارستان نیاز به همراهی دارند که با مسائل پزشکی تا حد نیاز آشنایی داشته باشد تا اقدامات لازم را در زمان ضرورت به درستی انجام دهد در این گونه شرایط معمولاً برای این گونه افراد به طور ویژه پرستار استخدام می شود.

همانطور که پیشتر اشاره شد پرستاری انواع مختلفی دارد و در گرایش های متفاوتی پرستاران فعلیت می‌کنند در مورد بیماران خاص می‌توان با توجه به نوع بیماری اقدام استخدام پرستار ویژه همان بیماری را کرد.

به عنوان مثال دیگر می توان گفت در صورتی که بیمار کودک باشد و داره بیماری‌های خاصی مانند سرطان یا دیابت باشد به منظور پرستاری از کودک میتوان پرستار ویژه کودک استخدام کرد که علاوه بر آشنایی با دانش پزشکی و نکات لازم در نگهداری از بیمار توانایی ارتباط موثر و مناسب با کودک را داشته باشد و بستری کودک با مشکل و سختی مواجه نشود.

پرستار بیمار در بیمارستان تهران چه مهارت هایی نیاز دارد؟

پرستار باید وضعیت بیمار را مطابق نظر و تجویز پزشک بررسی کند و علاوه بر اطلاع به خانواده بیمار در صورت نیاز پزشک را نیز در جریان وضعیت مار قرار دهد.

ارتباط منظم با خانواده

در نتیجه اولین مهارت یک پرستار بیمار در بیمارستان را می توان ارتباط منظم با خانواده بیمار دانست. پرستار باید توانایی برقراری این ارتباط را داشته باشد و آن را به طور دائمی حفظ کند به این معنی که در صورت بروز هرگونه مشکل یا تغییر در روند وضعیت سلامت بیمار آنرا به خانواده بیمار اطلاع دهد تا اقدام لازم انجام گیرد.

توانایی خواب نامنظم

وضعیت بیمار به خصوص در روزهای بعد از عمل جراحی وضعیت عادی نیست و در هر ساعت شبانه روز امکان بروز مشکل برای بیمار وجود دارد از این رو پرستار باید توانایی خواب نامنظم داشته باشد و امکان بیدار شدن در هر ساعتی را داشته باشد.

بعضی از پرستاران صرفاً برای شیفت شب استخدام می‌شود این افراد باید توانایی بیدار ماندن در تمام طول شب را داشته باشند و خدمات خود را با بهترین کیفیت ارائه کنند.

برخورداری از دانش کافی

هرچند پرستارانی که به طور خصوصی برای بیماران استخدام می شوند جز کادر درمانی نیستند اما باید مطابق با سایر پرستار ها علم و دانش این کار را داشته باشند. برخورداری از دانش پرستاری کمک می کند تا وضعیت های مختلف بیمار را بستری کرده و در زمان لزوم اقدام مناسب را انجام دهد.

آشنایی با انواع بیماری ها

از دیگر مهارت های یک پرستار بیمار در بیمارستان تهران به آن نیاز دارد آشنایی با بیماری های مختلف و مراقبت های مختلف می باشد. با توجه به اینکه مشخص نیست نوع بیماری که پرستار به منظور مراقبت از استخدام میشود از چه نوع می باشد پرستار باید با بیشتر بیماری ها آشنایی داشته و نوع برخورد با این بیماری ها را به طور کامل بداند.

هزینه پرستار بیمار در بیمارستان تهران به چه صورت محاسبه می شود؟

عوامل زیادی در تعیین هزینه پرستار بیمار در بیمارستان تهران موثر میباشد. از جمله این عوامل می توان به نوع بیماری اشاره کرد.

برخی از بیماری ها نیاز به مراقبتهای خاص پزشکی دارند و برخی از بیماری ها زحمت چندانی برای پرستار ندارند و پرستار تنها باید نقش مراقبتی و بررسی از بیمار را داشته باشد و نیاز به اقدام عملی در مورد بیمار ندارد طبیعی است که هر چه وظایف پرستار بیشتر شود هزینه استخدام نیز بالاتر می رود.

به علاوه زمان استخدام نیز در هزینه پرستار بیمار در بیمارستان تهران موثر میباشد. پرستارانی که به طور کامل برای شیفت شب استخدام میشوند پرستارانی که برای شیفت های چرخشی روزانه استخدام می شوند هزینه متفاوتی را دریافت می‌کند هر چه زمان ماندن پرستار و مراقبت بیشتر باشد هزینه نهایی بالاتر می‌رود.

برخی عوامل دیگر نیز ممکن است در تعیین هزینه استخدام پرستار بیمار در بیمارستان تهران تاثیرگذار باشد که از جمله آنها می‌توان به مسافتی که پرستار هر روز باید برای رفتن به بیمارستان طی کند اشاره کرد هرچه بیمارستان دورتر باشد هزینه پرستار نیز بالاتر می رود.

البته مرکزی که پرستار از آن استخدام می شود نیز در تعیین هزینه ها بی تاثیر نیست و بعضی از مراکز بسته به خدمات خود و دانش پرستارها هزینه بیشتر یا کمتر را از مراجعه کنندگان خود دریافت می کنند.

پرستار بیمار در بیمارستان تهران را از چه طریق می توان پیدا کرد؟

مراکز مختلفی وجود دارند که از طریق آنها می توان پرستار بیمار در بیمارستان تهران را استخدام کرد. بیشتر مراکز بهداشتی درمانی از پرستاران تحصیلکرده ای برخوردار هستند که برای مراقبت از بیمار در منزل یا بیمارستان تعلیمات لازم را دیده اند.
این مراکز را می‌توان به روش‌های مختلفی پیدا کرد.

جستجو در اینترنت

از جمله روشهای یافتن مراکز استخدام پرستار بیمار در بیمارستان تهران اینترنت است. معمولاً اینترنت اولین بستری است که افراد برای پاسخ به سوالات خود به سراغ آن می‌روند.

با توجه به این مسئله بسیاری از مراکز خوب و مجرب برای ارتباط بهتر با مشتریان خود اقدام به راه اندازی سایت کردند با مراجعه به سایت این مرکز و مشاهده شرایط آنها می توان پرستار مناسب برای بیمار خود را استخدام کرد.

پرس و جو از اطرافیان

بسیاری از افرادی که نیاز به پرستار بیمار در بیمارستان تهران را دارند می‌توانند با پرس و جو از اطرافیان خود مرکز مناسب برای استخدام این فرد را پیدا کنند.

مراکز معتبر معمولاً شناخته شده هستند و بیشتر افراد با آنها آشنایی دارند و خصوصا افراد دیگر تجربه استفاده و ارتباط با این افراد را داشتند می توانند بهترین معرف برای یافتن سقف مناسب باشند.

همچنین با پرس و جو از سایر بیماران در بیمارستان می‌توان اینگونه مراکز را به سادگی پیدا کرد افرادی زیادی هستند که برای مراقبت از بیمار خود اقدام به استخدام پرستار می کنندکه می‌توان از طریق این افراد با مراکز مناسب آشنایی پیدا کرد.

پرس و جو از سایر پرستاران

در نهایت بعضی از پرستاران بیمارستان نیز با این گونه افراد آشنایی دارند و می توان از طریق پرس و جو و تحقیق از آنها فرد مناسب برای پرستاری از بیمار خود را پیدا کرد.

چه خدماتی توسط پرستار بیمار در بیمارستان تهران ارائه می شود؟

از جمله خدماتی که توسط پرستار بیمار در بیمارستان تهران برای بیماران ارائه می شود می توان به رسیدگی به وضعیت بیمار از نظر دادن داروها و انجام تزریقات اشاره کرد.

همچنین با توجه به اینکه پرستار تاحدی به علم پزشکی آشنایی دارد و می‌تواند وضعیت بیمار را از روی تغییر حالات بیمار تشخیص دهد خدمت دیگری که توسط پرستار انجام می گیرد را می توان بررسی وضعیت بیمار و مشاهده تغییرات و اطلاع این تغییرات به پزشک و خانواده بیمار دانست.

برخی از پرستاران علاوه بر خدمات گفته شده کارهای شخصی بیمارانی که قادر به انجام این گونه فعالیت‌ها نیستند را انجام می دهند. به عنوان مثال در مورد بیمارانی که نیاز به تعویض سوند یا استفاده از لگن دارند در صورت لزوم پرستار خدمت رسانی می کند.

برخی از بیماران به دلایل جسمی و مراقبتهای درمانی بلکه به دلیل روحی نیاز به همراه دارند دیگر خدمتی که پرستار بیمار در بیمارستان تهران ارائه می کند حضور در ساعات مشخص و هماهنگ شده در کنار بیمار به منظور روحیه بخشی و مواظبت همه‌جانبه از بیمار است.

نیاز به استخدام پرستار بیمار در بیمارستان تهران در چه صورتی ضروری می شود؟

کاردرمانی توانایی رسیدگی به وضعیت تمام بیماران به صورت اختصاصی را ندارند و بهترین حالت برای بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند داشتن یک همراه برای رسیدگی به مشکلات و درخواست هایی است که توسط پرستاران به همراه گفته می شود.

گاهی اوقات بیمار در شهری دیگر از محل سکونت خود تصادف می‌کند و مدتی نیاز به بستری در بیمارستان دارد.

در این شهر یک زن می تواند خانواده بیمار توقع داشت که تنها برای یک همراهی به شهری که بیماران بستری از مراجعه کنند همچنین گاهی اوقات این مراجعه می تواند هزینه زیادی را در بر داشته باشد مانند هزینه سکونت همراه و غیره.

مناسب ترین حالت و مناسب ترین کار در این شرایط استخدام یک پرستار برای بیمار است که وظایف همراه را انجام داده و به شرایط بیمار رسیدگی کند.

همچنین برخی از بیماران شخص مناسبی را در خانواده خود برای پرستاری ندارند به عنوان مثال بیماران مرد معمولان با همراهان مرد و همجنس خود احساس راحتی می کنند در حالیکه ممکن است در یک خانواده فردی مناسب برای همراهی دائمی با بیمار وجود نداشته باشد

و افراد به دلیل مشغله های کاری و تداخل با برنامه روزانه توانایی حضور در بیمارستان و همراهی با آنها را نداشته باشند در این شرایط نیز استخدام پرستار تا حد زیادی می‌تواند به بیمار و خانواده وی کمک کند.

مزایای پرستار بیمار در بیمارستان تهران چیست؟

از جمله مزایای استخدام پرستار بیمار در بیمارستان تهران برای بیماران خود اطمینان خاطر از وضعیت بیمار برای رسیدگی به وی است.

پرستار با استفاده از علم و دانشی که دارند و وضعیت بیمار را بهتر از هر شخصی دانسته و با اقدام لازم در صورت لزوم نیز آشنایی کامل دارد که از این جهت استخدام پرستار کاری مناسب تر است.

بیمار می تواند راحت تر از بیمار نگهداری کرده و همچنین مرراقبت های خود به گونه‌ای عمل کند که از بعضی از بیماری‌ها مانند عفونت بعد از جراحی جلوگیری شود.

بعلاوه بیشتر پرستارانی که به صورت فردی و شخصی استخدام می‌شوند توانایی حضور شبانه روزی در کنار بیمار را دارند از این نظر نیز به خصوص برای همراهانی که شاغل هستند استخدام یک پرستار مناسب تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×